Sejduba Suma objasnio - Evo šta Savo i 'grobari' treba da urade i on će zaigrati mnogo bolje!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 23.06.2019.
20:46
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Ako ga pažljivo slušate, možete čuti dve jasne poruke koje je uputio ofanzivni vezista Partizana.

Beta/Saša Đorđević/Ev
Beta/Saša Đorđević/Ev

Povezane vesti

Navijači Partizana nestrpljivo iščekuju pripremne utakmice crno-belih tokom aktuelnih priprema, kako bi na delu videli u kakvoj je formi Sejduba Suma i ima li ikakve nade da najskuplje pojačanje u istoriji Partizana konačno može da zaigra onako kako svi u Humskoj od njega očekuju.

Trener Savo Milošević mu je ukazao poverenje, poveo ga je na pripreme na Zlatibor iako je imao očajnu sezonu na pozamici u izraelskom Makabiju iz Haife, pa bi bilo za očekivati da Sumu to dodatno motiviše kako bi se izborio za značajniju ulogu u Partizanu.

Tokom prvog dela priprema na Zlatiboru, Suma je u svom ''Intermecu'' na TV Partizan istakao dva bitna detalja kada je u pitanju njegov povratak u pravu formu - odnos navijača prema njemu, kao i uloga koju će mu trener dodeliti na terenu.

''Mislim da ljudi vole ono što vide. Fer je da ako vide dobrog igrača da mu to i daju do znanja. Kada ti daju pozitivne komentare, lako je uzvratiti dobrim igrama.

Sada je druga priča. Znam da prošle sezone nisam bio na vrhuncu, ali mislim da je sada drugačija situacija i da će biti sve bolje i bolje.

Voleo bih da igram na mojoj osnovnoj poziciji. Dve godine sam igrao na drugom  mestu i znam da mogu mnogo bolje na pravoj poziciji'',
istakao je Suma.

Biće zanimljivo videti da li će mu trener Milošević ispuniti ovu želju i da li će se pokazati da je zapravo u tome bio najveći problem, a navijačima Partizana ostaje da mu i posle svega pruže podršku kako bi zaigrao sve bolje, na obostranu korist...

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ŠDanilo
Sunday, 23.06.2019
21:50

Treba samo da gura kroz noge protivniku i da juri loptu dok ga ovaj ne obori za karton. Proveren recept za niske i brze fudbalere.

avatar
Delije Sever 021
Sunday, 23.06.2019
21:15

Muso,ali moras im reci tacno kako zelis da ti skandiraju kada si u kontaktu sa loptom,istampas 100-ak papira sa tacno naznacenim parolama koje zelis da uzvikuju tih 100 komada navijaca i pun gas,samo cepaj

avatar
Osijek 51
Sunday, 23.06.2019
20:58

Od profesionalca se ne trazi da postavlja uslove, vec da opravda ulozeni novac , pogotovo ovaj mukom steceni Partizanov kome niko nista ne poklanja, a svi ga unistavaju i cerece. TACKA.

avatar
k.na.bicikli
Sunday, 23.06.2019
21:22

Kakve on veze ima sa mukom stecenim novcem? Nije on zaradio nego slovan i menadzeri..drugo, za 1,6 je tesko naci igraca koji ce praviti razliku ako imas 9 poluprofesionalaca i trenera koji ne zna gde udara..

avatar
RIP KOBE
Monday, 24.06.2019
14:36

jedini igraci vredni pomena su bili stojkovic, everton, tavamba, pantic i tosic. ipak nije to ni mali broj sinko. falio je jedan odlican po levoj strani kao leo. onda bi sejduba odigrao jako bolje.

avatar
Delije Sever 021
Sunday, 23.06.2019
21:51
avatar
Delije Sever 021
Sunday, 23.06.2019
21:51

Prvo covek je rekao da Musa suma treba da opravda movac koji je dat za njega. Deugo,pojacanje od 1.6 miliona mozda u Evropi ne pravi veliku razliku ali u superligi treba da kida sve redom,da ima najmanje 20 golova i 10 asistencija,covek gore je 100 posto u pravu a ti nista nisi razumeo sta je pisac hteo da kaze

avatar
k.na.bicikli
Sunday, 23.06.2019
20:53

Najbitnije je navesti da je najskuplje pojacanje u istoriji partizana ..1,6 mil wow