Sejduba Suma o razočaranosti navijača, najavljuje mesto startera i moli trenera za poziciju!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 16.06.2019.
22:08
Izvor: Sportske.net

Savo Milošević odlučuje o sudbini Sejdube Sume.

Sportske.net/Darko Mitrović
Sportske.net/Darko Mitrović

Povezane vesti

Nakon neuspele pozajmice u Izraelu, Sejduba Suma se vratio u Partizan sa kojim ima još godinu dana ugovora.

Partizan je potrošio rekordnih 1,6 miliona evra za ovog fudbalera koji nikada nije pokazao zašto je doveden u redove crno-belih.

"Sećam se vrlo dobro koliko su se svi radovali kada sam prvi put došao u Partizan, ali, nažalost, nije ispalo dobro. Šta da se radi, fudbal je takav, i potpuno razumem razočaranje navijača", rekao je Sejduba Suma.

Da li će dobiti šansu ili će uslediti prodaja? Savo Milošević računa na njega na startu priprema, verujemo da će one odrediti njegovu dalju sudbinu.

"Znam da je u Partizan došao novi trener. Znam da je ovih dana pričao o meni sve najlepše. Znam i šta su očekivanja navijača u novoj sezoni. Svestan sam svega toga, a moje je da na ovim pripremama radim naporno i sačekam novu šansu. Ostala mi je još jedna godina ugovora sa Partizanom. Poštovaću taj ugovor, i zaista želim da dam sve od sebe i izborim se za drugu šansu", rekao je on.

Ima i cilj, pored toga što želi startnih 11, želi da igra i na poziciji koja mu najviše odgovara.

"To je mesto ispred kaznenog prostora, jer sam najbolje partije u karijeri pružao baš na toj, centralnoj poziciji dok sam igrao u Južnoj Africi ili Slovačkoj, dakle na mestu centralnog ofanzivnog igrača. Kada sam pre dve godine stigao u Partizan, nisam igrao na toj poziciji, i molim ljude da to razumeju. Voleo bih da dobijem šansu na toj poziciji i da pokažem koliko vredim", rekao je Suma za "Novosti".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke