Sejduba Suma - Njegova je ''treća sezona''?!

Autor: Darko Mitrović
subota 04.08.2018.
09:48
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Može li novi trener to malo da ubrza?

Screenshot/You Tube/Danas Conference Center
Screenshot/You Tube/Danas Conference Center

Povezane vesti

Godinu dana se u Partizanu nadaju da će Sejduba Suma konačno početi da pokazuje ono zbog čega su ga toliko želeli i zbog čega su se dugo borili i izdvojili rekordna sredstva za njegov transfer iz Slovana.

Bilo je nekih nagoveštaja da će se to i dogoditi, kao i na početku ove sezone, ali onda kao po pravilu ponovo usledi pad u njegovoj igri.

Njegove kvalitete je u izjavi za današnji ''Žurnal'' prokomentarisao i srpski internacionalac iz redova Slovana, Aleksandar Čavrić, bivši mladi reprezentativac naše zemlje.

On Sumu odlično poznaje, ali uverava da Gvinejac ni u Slovanu nije odmah pokazao sve što zna. I tamo su morali dugo da ga čekaju.

''Kad je dobio poziv iz Humske rekao sam mu da je Zvezda veći i bolji klub. Crno-beli su bili šampioni i otišao je kod njih. Igrač je poteza, i Slovaci su ga čekali do treće sezone ugovora da proradi. Čini mi se da ga sputava pritisak, ovde su očekivanja od njega bila manja, u Beogradu se nije izborio'', izjavio je Čavrić.

Partizan će danas promovisati novog trnera Zorana Mirkovića, pa će biti zanimljivo videti da li će pod njegovim vođstvom Suma uspeti brže da proradi...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan_PFC
Saturday, 04.08.2018
12:36

suma igra sve bolje i bolje, sad kad smo se resili djuke mislim da ce svi igrati za klasu kvalitetnije ............... ove sezone naprimer pantic je neprimetan, u prvoj utakmici protiv trakai vise je gresio nego sto je imao dobrih paseva, prolaza, suteva, u drugoj ga djuka zamenio, ali njega niko nepljuje, novinari se uhvatili sume i samo njega klevecu ........... suma vise pokazao i od jankovica, ivanovica, pantica ............ mani te se coveka, pustite ga da igra

avatar
FamilyHangingOut \'11
Saturday, 04.08.2018
17:11

Slazem se sa tobom, ali, morao bi i on da bude bolji, neka klasom ispliva iz problema i krize...

avatar
svojnasvome
Saturday, 04.08.2018
12:10

Veliki Čavric je merodavan da ocenjuje klubove.......odakle si iznikao na slicnom si i zavrsio i pored svih guranja i u mladu repku....

avatar
NikolaDzoni80
Saturday, 04.08.2018
11:59

"Rekao sam mu da je zvezda veci i bolji klub"... Sine mozda je nekad bio veci tamo 90-tih,a od tada ih nigde nema gde se vidi kvalitet a to je evropa. U nasoj ligi gde igra 20-tak prijateljskih utakmica,i gde su tri korne penal to nije merilo... ostavi navijacko opredeljene po strani... Nemoj i ti da se izvinjavas ZA RUZNU PROSLOST...

avatar
SvetskiSampion
Saturday, 04.08.2018
15:37

A vi ste u evropi sila je... Sluzili ste za gol razliku. Ustani kad pricas o svetskom i evropskom sampionu.

avatar
FamilyHangingOut \'11
Saturday, 04.08.2018
17:11

Ni to mu nece vredeti sad kad bi hteo da dodje, jednom se Stojkovic vadio...

avatar
svetski prvaci 1991
Saturday, 04.08.2018
11:25

Od Sume sam stvarno ocekivao da ce vise pruzti.Igrac je poteza ito je okej,ali,to sve redje cini pa mi izgleda da je to njegov maksimum, i da vise ne moze,to je on ,a to je malo i slabo.

avatar
Saša Ilić
Saturday, 04.08.2018
10:54

Ja pričao godinu dana pre dolaska Sume u Partizan da se ne dovodi jera sam gledao 3 cele utakmice u Kuvajtui video da je cirkuzant i da nije profesionalni fudbaler, da ima problematično ponašanje i zato je oteran na pozajmicu u Kuvajt iz Slovana.Isto sada tvrdim za Zakarića,taj dečko nema kvalitet za Partizan i neće igrati u prvoj postavi a na leto će raskinuti ugovor sa njim.

avatar
FamilyHangingOut \'11
Saturday, 04.08.2018
10:38

Nije lepo to sto si ga tako masno slagao.

avatar
PARTIZAN ŠAMPION \'18
Saturday, 04.08.2018
10:33

Sumi, a i ostalim igračima Partizana treba objasniti da je zvezdica najmanji i najgori klub na svetu, a da su svi ostali iz lige njeni sateliti pa da vidiš kako će da igra motivisano i samopouzdano.

avatar
xman
Saturday, 04.08.2018
10:31

Pa mene da dovedu, za tri sezone bih napravio par poteza..nije od doveden da bude covjek poteza, vec da bide konstantna opasnost po gol protivnika