Sejduba Suma, dan posle: ''Čujem komentare, 'ne znaju ništa'?!''

Autor: Darko Mitrović
petak 25.09.2020.
13:19
Izvor: Sportske.net, FK Partizan

Čovek koji je probudio Partizan u drugom poluvremenu sinoć u Belgiji nije uspeo da donese potpuni preokret. Međutim, posle meča nije očekivao ovakve komentare.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Koliko Sejduba znači ovoj ekipi Partizana možda je i najbolje ilustrovala sinoćnja utakmica protiv ekipe Šarlroa u Belgiji. Prvo poluvreme bez Sume - Partizan bez prave šanse i u rezultatskom minusu, drugo poluvreme sa Sumom - minus izbrisan, uz brojne prilike za preokret.

Nažalost, crno-beli u tome nisu uspeli, Šarlroa je golom iz slobodnog udarca u produžetku stigla do plej-of faze kvalifikacija za Ligu Evrope.

Dan posle, Sejduba Suma je izneo svoje utiske, ne samo o utakmici, nego i komentarima koje je video od strane navijača. Neki od tih komentara mu se nisu baš dopali.

''Mnogo mi je žao što smo ispali iz Evrope, jer smo pokazali da pre svega možemo da se nosimo sa ekipama poput Šarlroa.

Pre odlaska za Belgiju svi su komenatarisali koliko je Šarlroa jak tim, da imaju šest utakmica bez poraza, da imaju tim koji je već nekoliko godina zajedno u koji se ozbiljno ulaže i zna se ko su u belgijskom prvenstvu, dok sada kada je Partizan odigrao dobro, čujem komentare kako Šarlroa nije nešto? Pa, ne može jedan tim da danas bude najbolji, a sutra da ne znaju ništa, već smo mi našom igrom njima parirali i pokazali da možemo'', izjavio je Suma, prenosi klub iz Humske.

Da li je Partizan mogao bolje i u prvom poluvremenu, kada on nije bio na terenu i kako Suma gleda na to što nije bio u startnoj postavi?

''Igrate u gostima, njihovi svi igrači su izuzetno brzi, visoki... Želeli smo i da oborimo ritam utakmice da se ne bismo jurili po terenu sa njima i tako samo izgubili snagu.. Spremni su, prebrzi.. Znali smo da moramo i možemo bolje što se i pokazalo u drugom poluvremenu.

Što se tiče mene, ja nisam bio spreman za 90 minuta i to je bio dogovor sa šefom od starta. Imao sam kartone, nisam igrao i želeli smo da mojim ulaskom dobijemo  ono više u situaciji koja je bila potrebna.

Svi smo dali zaista više od maksimuma i bilo bi nam lakše da smo izgubili na penale nego sa dva šuta na gol, jer smo bili bolji.. Pokazali smo da možemo, da predano radimo i da smo konkurentni na evrosceni'', objašnjava Suma.

Za preranu eliminaciju iz Evrope, Partizan bi mogao da se iskupi samo titulom prvaka Srbije do kraja sezone. Ni to neće biti nimalo lako, s obzirom da već ima šest bodova manje od Zvezde.

''Okrećemo se ligi, moramo i radićemo još jače. Potrebno je vreme, ali ćemo dati maksimum kao sinoć'', obećao je Suma.
-
baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Saturday, 26.09.2020
03:44

Не могу добити ни једну утакмицу без пенала и помоћи судија. Брука од клуба.

avatar
Gogi-11
Friday, 25.09.2020
18:04

Sta kaze suma dace sve od sebe kao sinoc? E vala i ja vam zelim da vam svaka takva bude u nasoj ligi...sa sve rezultatom

avatar
ŠDanilo
Friday, 25.09.2020
17:30

Tvrdim da je Suma totalni promašaj Partizana. Da je neki igrač dao bi sinoć bar još dva, a on šutira kao dete od 10 godina. Ne može da dobaci do gola ako ne zapne ko sivonja, a onda kad zapne promaši gol za celu širinu istog. I nije mu prvi put.

avatar
gorango
Friday, 25.09.2020
15:22

Sta je na kraju bilo, jel odobreno Partizanu da u plej ofu igra sa 30% popunjenim kapacitetom stadiona?

avatar
Vanja Grubač
Friday, 25.09.2020
13:45

Do juče su mleli u belgijskoj ligi ,neki su ovde prognozirali da će Partizan popiti pet komada a sad nikad lošiji Šarlroa,nikad lošija belgijska liga...Da nisu u rangu Omonije?

avatar
Old_school
Friday, 25.09.2020
15:16

Da, sila su. Rece Suma, prejaki, prebrzi. U rangu Mancester Citya. Jel ti lakse sad?

avatar
Alex DeLarge
Friday, 25.09.2020
15:37

Ja sam se generalno pitao, slusajuci prognoze za ovaj mec, da li to Partizan igra sa Ajaksom ili nekim Sarloa (ne znam cak ni kojeg je roda da bih promenio po padezima). Ne, nisu u rangu Omonije, bolja su ekipa, ali diskutovati o nekom supertimu, pa ljudi uozbiljite se malo... Ovo je sasvim prosecna ekipa, cak i za domene sopstvene lige, ne znam da li su vise od pet puta stizali do kvalifikacija.. Omonija je Zvezdu izbacila malo na foru, malo na kombinaciju zreba i tajminga utakmice (i dalje ne razumem odluku da se igra u 5 popodne, ni manje ni vise nego na Kipru). To ne menja cinjenicu da je Zvezda odigrala.ocajno, ne menja ni to da Partizan nije nista bolji, ni jotu. Zasluzeno su ispali, ide se dalje...

avatar
KAJ JE TAJ PARTIZAN?
Friday, 25.09.2020
13:25

Sarloa je projektovana za minimum polufinale LE!

avatar
noname
Friday, 25.09.2020
14:20

ne zna se da li ti je gl..lje ime ili komentari?!

avatar
Piksi G00L iz korner
Friday, 25.09.2020
17:31

Dok palmenjisu grane, ........., nastravi ljepi.