"Sedmorica mladih" za budućnost Vojvodine, pljušte potpisi na Karađorđu!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 02.11.2020.
14:19
Izvor: Sportske.net, FK Vojvodina

Novosađani se pohvalili.

Beta/Dragan Gojić/Ev
Beta/Dragan Gojić/Ev

Povezane vesti

Fudbalski klub Vojvodina potpisao je profesionalne ugovore sa sedmoricom igrača iz svoje omladinske škole. Tim povodom, danas je u FC „Vujadin Boškov“ održana prigodna svečanost, na kojoj su javnosti prezentovani igrači koji predstavljaju budućnost FK Vojvodina.

Profesionalne ugovore sa klubom potpisali su Vladan Novevski (2002. godište, igra na poziciji krilnog napadača), Vukašin Bogdanović (2002, centralni napadač), Veljko Bogdanović (2002, štoper), Nemanja Ivanović (2002, krilni napadač), Veljko Jelenković (2003, štoper), Uroš Kabić (2004, polušpic) i Milan Majstorović (2005, štoper), koji je, usled reprezentativnih obaveza, danas jedini opravdano bio odsutan, preneo je klupski sajt.

V.d. predsednika kluba Dragoljub Samardžić je istakao da je danas "jedan od srećnijih dana" za FK Vojvodina.

"Našim mladim igračima želim da nastave svojim putem i da što pre postanu standardni prvotimci Vojvodine. Pored njih, postoji još čitav niz igrača koji strpljivo čekaju na to da i oni potpišu ugovore sa svojim voljenim klubom. Ovo je ujedno dokaz toga kako radi omladinska škola 'Ilija Pantelić' i kakve rezultate postiže zajedno sa nama ostalima iz kluba. Naši omladinci su trenutno peti, a kadeti prvi na tabeli. Za njih pravimo prostor da u pravom trenutku dobiju šansu", izjavio je Samardžić, dodajući da je Vojvodina napravila zaokret po pitanju odnosa prema mladim igračima, te da više ne dozvoljava da oni bez obeštećenja prelaze u druge klubove.

baner 16

Direktor omladinske škole „Ilija Pantelić“ Duško Grujić je istakao da je ovo vrlo bitan momenat za FK Vojvodina.

"Naša omladinska škola je u prethodnom periodu bila oštećena odlaskom pojedine dece u Beograd. Međutim, zahvaljujući ovim momcima, nastavili smo sa kvalitetnim radom i iznedrili igrače koji su potpisali profesionalne ugovore. U skorije vreme, biće još onih koji će potpisati stipendijske ugovore i zbog toga osećamo veliko zadovoljstvo, a ja se prvenstveno zahvaljujem roditeljima koji su prepoznali kvalitet rada našeg kluba, kao i svim zaposlenima u omladinskoj školi koji su zajedničkim radom doveli ove momke do profesionalnih ugovora", izjavio je Grujić, dodavši da ove mlade igrače karakterišu "talenat, veliki rad i ljubav prema FK Vojvodina".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke