Sećate se Đukićevog: ''Mi smo Partizan'', a šta mislite, ko pred Kopenhagen poručuje: ''Mi smo Zvezda''?

Autor: Beta Beta
nedelja 04.08.2019.
19:08
Izvor: Beta

Nije dugo u Zvezdi, ali je već ''osetio atmosferu''.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Fudbaler Crvene zvezde Hoze Alberto Kanjas rekao je danas da veruje u povoljan rezultat prvog duela sa Kopenhagenom ako njegova ekipa bude na svom nivou.

"U ovoj fazi takmičenja nema lakih protivnika, upoznali smo Kopenhagen kroz analize i znamo da su veoma kompaktna ekipa. Beleže dobre rezultate u prethodnim sezonama, imaju iskustvo u Evropi, ali mi ne treba preterano da se osvrćemo na to, već da gledamo sebe i svoju igru.

Moramo da budemo maksimalno koncentrisani od prvog do poslednjeg sudijskog zvižduk i da u delo sprovodimo sve ono što trener traži od nas.

Mi smo Zvezda i ako budemo na nivou na kome možemo verujem da ćemo sa povoljnim rezultatom otići na revanš", rekao je Kanjas za sajt kluba.

Zvezda će u utorak od 20.45 igrati na svom stadionu sa Kopenhagenom prvu utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Zvezda ima neverovatnu podršku sa tribina, to je nešto što zaista pokreće igrače na terenu i jedva čekam da osetim to u evropskom utakmici kod kuće. Imali smo podršku i u Litvaniji i u Helsinkiju, ali ono što se dešava na Marakani je nešto posebno.

Već sam u domaćem prvenstvu osetio atmosferu, a nadam se da će navijači ispuniti tribine protiv Kopenhagena i da će biti naša dodatna snaga na važnom meču", kazao je Kanjas.

Španski fudbaler je naveo da su ga svi u klubu odlično prihvatili i da mu s obzirom na iskustvo nije bilo teško da se uklopi sa saigračima na terenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 04.08.2019
23:02

Samo sto je Djukic veliki Zvezdas.

avatar
pfc
Monday, 05.08.2019
07:28

Pa da isto kao i Kanjas.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 05.08.2019
21:40

Stvarno za Kanjasa nisam znao da je navijac Zvezde. Za Djukica jesam, ali za njega stvarno nisam. Hvala na toj informaciji, ali za svaki slucaj to cu da proverim jer vi znate da pisete kojesta na vestima o Zvezdi.