Sećate li se Zvezdinog novogodišnjeg pojačanja i šta će s njim biti na leto?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 05.05.2019.
12:33
Izvor: Sportske.net

Njegov prolećni učinak obeshrabruje...

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Možda vam je tokom novogodišnje euforije to promaklo, ali Crvena zvezda je 31. decembra promovisala iznenađujuće zimsko pojačanje - napadača drugoligaške ekipe Zlatibora, 25-godišnjeg Dejana Vidića.

Sa ovim momkom je tada potpisan ugovor na tri i po godine, uz mogućnost produžetka na još godinu dana.

Zbog njegove visine od 197 cm, odmah su u medijima počela čak i poređenja sa Nikolom Žigićem, ali je nedugo zatim, tokom zimske prvenstvene pauze, uprava kluba odlučila da Vidića prosledi na pozajmicu u Zemun, s obzirom na veliku konkurenciju u svojim napadačkim redovima.

Verovalo se da će to biti odličan potez da se Vidić dokaže i u superligaškoj konkurenciji tokom ovog proleća i da će imati značajnu ulogu u ekipi Zemuna, ali umesto toga, kako sezona odmiče, on ima sve manju minutažu, dok Zemunci beleže sve bolje rezultate.

U početku je imao solidnu minutažu, ali njegovi golovi su izostali, da bi u poslednje dve utakmice protiv Mačve (5:1) i Bačke (7:0) Vidić ukupno na terenu proveo tek 10 minuta.

Do sada je zabeležio 10 nastupa za Zemun, bez postignutog gola, pa se postavlja opravdano pitanje šta će biti sa ovim momkom po završetku sezone. S obzirom na važeći ugovor sa Zvezdom, možda ćemo ga videti na ''Marakani'' na početku letnjih priprema, ali posle skromnog učinka u Zemunu, utisak je da će morati još neko vreme da se ''kali'' dok, eventualno, ne dobije priliku u Zvezdi.

Foto: crvenazvezdafk.com
Dejan Vidic

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke