Sećate li se ove utakmice? ''Bambi'' je već rušio Viktoriju, neka bude i sutra ovako!

Autor: Darko Mitrović
sreda 14.02.2018.
17:40
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Presudio im je u Ligi šampiona, red je da to ponovi i sa Partizanom u Ligi Evrope.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Evropsko proleće za Partizan počinje sutra od 21:00h u Humskoj, kada će crno-beli dočekati Viktoriju Plzenj u prvoj utakmici 1/16 finala Lige Evrope.

Jedan od najjačih aduta Đukićevog tima u duelu sa liderom šampionata Češke biće iskusni Zoran Tošić, koji je tokom svoje karijere u ekipi moskovskog CSKA već imao priliku da se sastane sa njima i da ih pobedi!

Bilo je to u sezoni 2013/14, kada je CSKA u grupnoj fazi takmičenja u Ligi šampiona savladao Viktoriju rezultatom 3:2. Moskovljani su taj meč kao domaćini odigrali u Sankt Petersburgu, na stadionu Zenita, a popularni ''Bambi'' je postigao prvi, izjednačujući gol za ''Armejce'' posle ranog vođstva gostiju.

To nije bilo sve od Tošića, koji je nešto kasnije asistirtao Hondi za preokret, a ima zasluge i za treći gol, kada je uticao na nespretnu reakciju protivničkog igrača koji je postigao autogol.

Sadašnji vezista Partizana prisetio se te utakmice u razgovoru za ''Kurir''.

''Sećam se dobro te utakmice. Drugo kolo grupne faze Lige šampiona, umesto u Moskvi, domaćini smo bili na stadionu Zenita, teren na našem nije bio spreman. Slavili smo u meču u kome sam najpre poravnao rezultat, a deset minuta kasnije asistirao Keisukeu Hondi za preokret'',
istakao je Tošić.

Uz podsećanje na ove golove, ostaje nam da Partizanu i Tošiću poželimo sličan epilog i sutra. Po mogućstvu bez ovih primljenih golova...
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke