Sećate li se kada je Zvezda prethodno poražena na Banovom brdu i šta se od tada dešavalo u međusobnim mečevima?

Autor: Darko Mitrović
subota 20.04.2019.
19:31
Izvor: Sportske.net

Njen sadašnji trener Vladan Milojević se sigurno odlično seća te utakmice.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Crvena zvezda je bila u tako dugoj seriji bez poraza na domaćoj sceni, da je postalo čak senzacionalno da crveno-beli ostanu praznih šaka u jednoj prvenstvenoj utakmici.

To im se danas dogodilo na Banovom brdu, protiv Čukaričkog u 32. kolu Superlige. Domaći tim je od 0:2 došao do pobede rezultatom 3:2, što je prvi poraz Zvezde ove sezone u Superligi i prva utakmica u kojoj je primila tri gola na domaćoj sceni od početka sezone.

A da li se sećate kada je Čukarički prethodno savladao Zvezdu na svom terenu?

Od tada su prošle četiri godine, bilo je to 10. maja 2015, kada je sadašnji trener Crvene zvezde Vladan Milojević bio šef struke ''Brđana''. Čukarički je taj meč dobio sa 2:0, a golove su postigli Stojiljković u 45. i Matić u 61. minutu meča.

Crvena zvezda i Čukarički su potom odigrali još 12 utakmica do ove današnje, a Zvezda je dobila čak 11 mečeva, bez ijednog remija, dok je tim sa Banovog brda trijumfovao samo jednom, i to na ''Marakani'', u revanšu polufinala Kupa 2017. Tada je bilo 2:1 za Čukarički, ali ''Brđanima'' ta pobeda ništa nije značila, pošto su prvi meč na svom terenu izgubili sa 4:1.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 20.04.2019
19:57

Da li ovde postoje i drugi klubovi?Nezvanicni sampion je pobedio Vojvodinu 5-0.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 20.04.2019
19:34

Vama nema smisla ni da pisem da nikada necete uzeti titulu bez poraza jer nikako ne moze da se kaze da je to stvar samo jedne ili dve utakmice, toliko je bilo kradja da je to gotovo nemoguce i da se zapamti bez nekog pomnijeg pracenja...