Šćepanović potvrdio prodaju Gaćinovića i Babića!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 29.03.2015.
20:09
Izvor: Sportske.net

Predsednik FK Vojvodina Zoran Šćepanović potvrdio je u nedelju da su prava na Mijata Gaćinovića i Srđana Babića prodata investicionom fondu iz Švajcarske.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Superligaš iz Novog Sada više nema nikakav uticaj na karijere reprezentativaca Srđana Babića i Mijata Gaćinovića pošto je predsednik Vojvodine Zoran Šćepanović potvrdio da je 75% njihovih ugovora prodato investicionom fondu iz Švajcarske.

"U finansijskoj situaciji smo da moramo da prodajemo igrače i pomenutom fondu prodali smo 75% ekonomskih prava na Gaćinovića i Babića za ukupno 1.4 miliona evra koji će sukcesivno biti uplaćivani na račun kluba. Suma od 800.000 evra stići će nam odmah, a ostali deo novca u mesečnim ratama" rekao je Šćepanović za "Dnevnik".

Vojvodina je na taj način prodala dvojicu igrača za "siću" od 1.568.000 evra pošto je prethodna Uprava prodala preostalih 25% prava na ugovore Babića i Gaćinovića.

"Njih je prodala prethodna uprava za sumu od 168.00 evra i to je situacija koju smo zatekli. Ne želim da ulazim u rad ljudi koji su pre nas vodili klub, a ovom prilikom dodaću da nikakvih posrednika u ovoj transakciji nije bilo i da nikome ništa od tog novca nismo morali da platimo" zaključio je Šćepanović.

Posle svega Vojvodina je ostala bez dvojice sjajnih igrača koji će prilikom napuštanja "Karađorđa" napuniti džepove investicionim fondovima i pojedincima koji su umeli da iskoriste momenat i ulože "mali" novac u velike potencijale.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke