Šćekić obavio dodatno snimanje, evo o kakvoj se tačno povredi radi

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 11.11.2019.
21:01
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Partizanov vezista oglasio se dan posle povrede u meču sa Inđijom.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Crno-beli su taj meč dobili sa 3:0 u Humskoj, Aleksandar Šćekić je bio strelac drugog gola početkom drugog poluvremena, ali samo nekoliko minuta kasnije, u jednom duelu na sredini terena, doživeo je povredu levog kolena.

Delovalo je u prvom trenutku da bi povreda mogla da bude teže prirode, iznet je na nosilima sa terena, odmah potom je odvezen na preglede na VMA, a danas je dodatnim snimanjima potvrđeno da je ipak u pitanju lakša povreda.

To je Šćekić i sam potvrdio u izjavi za klupski sajt Partizana.

''Sećam se jasno duela. Pomerio sam loptu i prilikom kontakta osetio sam veliku bol u kolenu. U prvom trenutku mislio sam da je zaista loše, da je reč o težoj povredi i priznajem da sam se uplašio. Bili smo svi presrećni što smo dobro odigrali, što sam postigao gol, ali…

Danas sam odradio dodatno snimanje magnetom koje je pokazalo da je reč o distorziji kolena i povredi hrskavice čašice. Kako je moglo biti odlično se završilo.

Sada je reprenzetativna pauza i dobro će mi doći da se oporavim i vratim na teren što pre. O drugim stvarima sada ne smem da razmišljam, vidimo koliko je život nepredvidiv, srećan sam što nije najgore.

Terapije ću raditi u našem medicinskom sektoru'', istakao je Šćekić.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVØLT
Monday, 11.11.2019
23:53

Potpuno nesmotren start, ne znam sta je proslo kroz glavu onom igracu koji je morao da bude svestan toga da nema sanse da ce moci da dodje do lopte...