Savu ne trebaju izgovori: ''Zvezda je pobegla dovoljno...''

Autor: Beta Beta
četvrtak 28.05.2020.
16:54
Izvor: Beta, Sportske.net

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je danas da skraćivanjem sezone njegov tim nije uskraćen za borbu za titulu, da bi Crvena zvezda svakako bila šampion, kao i da je najlogičnije bilo da se igra samo Kup Srbije.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Fudbalska Super liga Srbije nastaviće se predstojećeg vikenda, nakon pauze zbog pandemije korona virusa, a Partizan će za prvog rivala imati Mladost.

"Po meni je najlogičnije bilo da se igra samo Kup, a da se prvenstvo registruje onako kako je bilo stanje na tabeli. Što se tiče titule, mi smo imali veliki bodovni zaostatak za Zvezdom i ne mislim da nam je uskraćeno pravo na borbu.

Mislim da je Zvezda pobegla dovoljno i da smo igrali plej-of da bismo jako teško...

Treba biti realan, ne treba to sad da koristimo kao opravdanje", rekao je Milošević na konferenciji na kojoj su novinari postavljali pitanja preko portparola kluba.

Upitan šta očekuje od lige koja će naredne sezone biti proširena na 20 klubova, on je istakao da je njegov stav da Superliga ne sme da ima više od 12 klubova, možda čak i 10.

"Ne znam koji su razlozi zbog kojih ćemo igrati dogodine sa 20 klibova. Mislim, odnosno siguran sam da to nije dobro za srpski fudbal", rekao je trener Partizana.
-
Bundesliga

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Peca Partizan
Thursday, 28.05.2020
18:14

sto se nije ponistilo prvenstvo ovako igranjem legalizujemo mezimici titulu

avatar
DVA HRAMA
Thursday, 28.05.2020
17:06

Nije ona dovoljno pobegla jer taj izraz ipak aludira i asocira na pravedno izborenu prednost na terenu nego je Partizan dovoljno pokraden. Ponovo.

avatar
Slavko Knezevic
Thursday, 28.05.2020
17:04

Svima koji vole sport, ko ce biti sampion pod ovim uslovima sve je jasno.