Savo želi najbolji Partizan, ima i predlog za ser Aleksa!

  • Autor: Aleksandar Obrenović

  • 23. oktobar 2019.

  • 13:36

  • Izvor: Sportske.net

  • facebook
  • twitter
  • email

Savo Milošević želi najbolji mogući Partizan za sutrašnju utakmicu.

Savo želi najbolji Partizan, ima i predlog za ser Aleksa!
Foto: BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS
Savo Milošević traži od svojih igrača da budu skoncentrisani na zadatke i da budu pametni jer im ova utakmica može mnogo doneti.

"U najkraćem, mislim da je pričati o važnosti i posebnosti utakmice izlišno. Čeka nas izuzetno teška utakmica, ali i praznik fudbala. Najbitnije je što smo svi zdravi i svi mogu da igraju. Nemamo puno puta priliku da igramo ovakve mečeve. Poslednji put sa Mančesterom smo igrali pre više od pola veka. Stalno pričam igračima da im igranje u Evropi donosi mnogo ako su pametni. Ovo može da bude mnogo značajno za sve nas", rekao je Milošević.

Kako će igrati Mančester junajted? Pretpostavka je da će Mančester igrati sa četvoricom u odbrani, o čemu je govorio i Savo Milošević.

"U ovom momentu ne mogu da budem siguran. Moja pretpostavka je da Mančester neće izaći sa tri igrača nazad, već će se vratiti na četiri. Što se tiče samog sastava, vrlo je teško predvideti šta može da se desi. Imaju 4-5 povređenih igrača, a dosta su već menjali sastav kada je Liga Evrope u pitanju. Završni dogovor ćemo napraviti kada u svlačionici budemo videli njihov tim", rekao je Milošević.

Veliki ser Aleks Ferguson dolazi da gleda utakmicu Partizana i Mančester junajteda.

"Velika čast je da on uopšte dolazi da gleda utakmicu, znate i sami u kakvim je godinama. Privilegovani smo. Ja ću ga videti i večeras na večeri. Nadam se da će on videti jednu dobru ekipu Partizana, a imamo i nekoliko mladih igrača koje možemo da predstavimo. Sve to ozbiljni treneri znaju. Sutra će pored Fergusona biti veliki broj ljudi koji želi da vidi te momke. To su neke teme koje će biti na stolu. Velika čast za mene je da mogu da kažem da sam radio sa Fergusonom. Što se Beograda tiče, puno stvari bih mogao da mu preporučim. Kao i svaki Škot, jedna od stvari sigurno je dobar alkohol", rekao je Milošević.

Publika je važan šraf, što smo videli i sinoć u utakmici u "Pioniru".

"Naša publika je svesna važnosti ove utakmice. Očekujem veliku podršku, koja može da bude veliki podsticaj. Videli smo sinoć u Pioniru koliki stimulans može publika da bude za jedan tim", rekao je on.

Partizan bi sutra mogao da odigra jednu veoma dobru utakmicu, nadamo se i najbolju do sada u sezoni.

"Verujem da možemo očekivati Partizan na maksimumu. Grupa ali i svaki igrač moraju da daju svoj maksimum. U nekim utakmicama smo pokazali da to možemo. Videćemo za koliko je dovoljan naš maksimum. Svakako, mi smo dužni da budemo najbolji što možemo", rekao je Milošević.


  • facebook
  • twitter
  • email

Komentari