Savo zahvalan Crnoj Gori, blagu prednost daje "Orlovima"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 10.10.2018.
11:00
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Potpredsednik FS Srbije Savo Milošević otkrio je kako ga je Crna Gora vratila fudbalu i šta očekuje od sutrašnje utakmice u Podgorici.

Kup Prijateljstva Promo
Kup Prijateljstva Promo

Povezane vesti

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije i samostalne Srbije Savo Milošević govorio je za crnogorske "Vijesti" o predstojećem okršaju dva nacionalna tima.

Prvi put od raspada državne zajednice Srbije i Crne Gore seniorske reprezentacije dveju zemalja odigraće takmičarsku utakmicu.

"Očekivao sam da ćemo i ranije odigrati prijateljsku utakmicu, ali sada 'moramo' da se sastanemo. Jeste istorijski, ali, ipak, na drugačiji način u odnosu na mečeve koje smo igrali sa zemljama bivše Jugoslavije. Možda je bilo logičnije da sastanemo u prijateljskom duelu, ali se i ovaj meč može posmatrati tako", kazao je Milošević.

Potpredsednik FS Srbije otkrio je da ga je poziv prijatelja Branka Brnovića i Dejana Savićevića vratio fudbalu nakon završetka igračke karijere.

"Da nije bilo poziva mojih prijatelja Branka Brnovića i Dejana Savićevića, pitanje je da li bih se uopšte vratio fudbalu. To je bio početak moje nove karijere. Zahvalan sam crnogorskom savezu jer me je vratio u fudbalsku priču. Bio je to sjajan period, fenomenalno iskustvo. Imali smo odličan tim, igrali smo baraž za EURO protiv Češke... Zaista samo najlepša sećanja me vežu za taj period", rekao je Milošević.

Što se tiče sutrašnje utakmice u Ligi nacija, Savo Milošević blagu prednost daje selekciji Srbije iako ima ogromno poštovanje za Crnu Goru.

"Srbija je u prednosti, i zbog kvaliteta, a pre svega zbog fonda igrača i više opcija u svim linijama tima, ali Crna Gora uvek skoncentriše dovoljno kvaliteta, a srčanost i borbenost nadoknade i neke nedostatke. Očekujem, dakle, izjednačen meč sa blagom prednošću za Srbiju, ali ako ne odgovorimo na borbenost Crne Gore, biće jako teško", ističe Savo Milošević.

Pored ovih tema Savo Milošević je govorio o tome šta su planovi reprezentacije Srbije za budućnost, ko su najbolji pojedinci dve reprezentacije, kakav odnos ima sa Ljubišom Tumbakovićem...

Sve to možte pročitati u intervjuu koji se nalazi OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NUSKNV-S/P/M/R
Wednesday, 10.10.2018
11:38

Stvarno bi bilo jako lose da i sa njima imamo negativan skor...