Savo vidi Kup kao spas, evo šta kaže o uvođenju VAR sistema!

Autor: Beta Beta
utorak 08.10.2019.
16:44
Izvor: Beta

"Crno-bele" dočekuje gostovanje ekipi Vodojaže.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS

Povezane vesti

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je danas da je Kup veoma bitan i da će ekipa maksimalno obavezno pristupiti duelu sa Vodojažom.

"Imali smo mnogo uspeha prošle sezonu u Kupu i on je na neki način spasio sezonu Partizana. Moramo i ove godine da se maksimalno posvetimo tom takmičenju", rekao je Milošević na konferenciji za novinare.

Partizan će sutra gostovati ekipi Vodojaža u šesnaestini finala Kupa Srbije u fudbalu.

"Crno-beli" će igrati u izmenjenom sastavu.

"Igraćemo sa onima koja nisu mnogo igrali zajedno. To će biti prava provera, da pokažu koliko ćemo na njih moći da računamo u narednom periodu"
, naveo je trener Partizana.

On je istakao da ga raduje predstojeća utakmica.

"Sećam se vremena dok sam bio mali, kada su ovakve utakmice bile zaista pravi praznici. U poslednje vreme je sve to ređe, retko se dešava da 'mala' ekipa dođe na ovaj nivo takmičenja. Lepa prilika za sve te ljude, da vide Partizan uživo. Nije to svakidašnja situacija za njih", kazao je Milošević.

Po njegovim rečima, poraz od Voždovca za vikend u prvenstvu "nije tragičan".

"Porazi često znaju da budu dobri za ekipu, pogotovo jer smo možda malo i poleteli posle serije dobrih rezultata. Težina poraza u našem prvenstvu je nažalost mnogo veća u datim okolnostima, ali ja ne smatram da je poraz tragedija", rekao je Milošević.

Posle tog poraza je izjavio da je nemoguće očekivati da se Partizan bori za titulu, a tri dana kasnije je to potvrdio.

"I dalje mislim da je u ovim okolnostima nemoguće da očekujemo da se borimo za titulu, ali to ne znači da odustajemo. Nemamo pravo na to, niti to smemo da uradimo. Naprotiv, trudićemo se da budemo još bolji i jači",
dodao je trener "crno-belih".

Milošević je rekao da ga raduje odluka o uvođenju VAR sistema i da će ta odluka govori indirektno da "mnogo stvari ne štima" i da će ta odluka pomoći da se neke stvari regulišu.

Pružio je podršku Zlatanu Šehoviću koji je u suzama napustio stadion posle utakmice sa Voždovcem jer je Partizan posle njegove greške primio gol za poraz.

"Kroz te greške treba da se osnaže i nauče lekcije. Niko ga zbog toga neće precrtati. Ne mislim o njemu sada drugačije nego pre te utakmice. Meni takve stvari apsolutno ništa ne znače", rekao je Milošević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marko HM
Tuesday, 08.10.2019
20:50

Ja sam za to da se uvede sistem kažnjavanja ( debelo po novčaniku) za svakog trenera, igrača ili funkcionera koji komentariše suđenje posle utakmice. Još gora kazna za razna saopštenja klubovima koji na taj način samo bespotrebno podižu tenziju među ovima koji sebe nazivaju navijačima, stvarajući na taj način sebi alibi od neuspeha.

avatar
Pipo Inzagi
Tuesday, 08.10.2019
17:40

Znači nigde ništa ne štima pošto svi su uveli ili uvode var...a neki su pričali da se u Evropi sve vidi...

avatar
Südkurve München
Tuesday, 08.10.2019
17:03

Kakav spas ? Zar odustajete posle par bodova razlike ? Da sam u upravi nekog kluba i da trener ovako kaže, automatski bih mu dao otkaz, ali Partizan ne, njima ovo odgovara

avatar
Man.United99
Tuesday, 08.10.2019
17:36

Pa to ti je alibi Prica. Ako osvoje titulu to ce biti regularno ako ne to je neko drugi kriv. Pa vidiš da je na rezultat vise uticalo to sto je Partizan ostecen kod penala nego to sto za Voždovac nije dosudjen penal i isključen Pavlović

avatar
Grb partizana 1997?
Tuesday, 08.10.2019
16:52

Jel Savo svestan da je bilo VAR sistema na derbiju da ga Zvezda ne bi izgubila?

avatar
Nedeljko Panic
Tuesday, 08.10.2019
18:34

Dali si ti svestan sta pises? Otvorite bolje oci, ocistite srce od mrznje i vidicete da je igrac zvezde napravio faul nad Stojkovicem pre nego sto je igrao loptu, laktom u rebra je ga pocistio da nemoze da intervenise na istu.

avatar
rivarinho
Tuesday, 08.10.2019
19:27

U ovom slucaju kukavog partizana, VAR ce najvise stete nanati upravo partizanu jer su njihovi osvojeni bodovi u ovom prvenstvu najvise sporni. Mnogi neregularni. Oni dobijaju one bitnije poene na medijima, svi su zatvoreni, pisu samo lazi o Indjiji i poslednjem Krusevcu a o derbiju ili poslednja tri se vise i ne pise. Jos uvek se prica o Boacijevom golu kad je lopta presla gol liniju nego o prekrsaju Tavambe na Manojlovicu koji je omogucio gol partizanu. Vise o prelasku gol aut linije Ruiza nego o ponistenom golu Bena proletos. Potpuna sizofrenija.