Savo se čuo sa Dekijem: ''U Kupu imamo realne šanse''

Autor: Darko Mitrović
utorak 12.05.2020.
22:59
Izvor: Sportske.net, TV Pink

Trener Partizana raduje se skorom nastavku sezone.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Iako nije lako pripremiti ekipu posle tako duge pauze, Savo Milošević jedva čeka prve takmičarske utakmice, a što je najvažnije, zadovoljan je radom svojih igrača na treninzima proteklih dana.

''Već sedam dana je otkako smo se vratili obavezama. Momci su baš počeli sa entuzijazmom, svi su veseli, srećni. Milina je raditi. Sve zahteve ispunjavaju.

Ideja je da se svi što pre vratimo u normalu, najbolje kroz posao. Nadam se da ćemo se spremiti do 30. maja'', istakao je Milošević večeras na TV Pink u emosiji ''Amidži šou''.

Trka za titulu je praktično završena, jer će Zvezdi biti potrebna samo jedna pobeda, pa čak i manje od toga za odbranu titule, ali Partizan će braniti trofej u Kupu Srbije. Priznao je da je i dalje u kontaktu sa trenerom Zvezde Dejanom Stankovićem, svojim dugogodišnim prijateljem.
-
Baner stoni tenis

''Čujemo se Deki i ja. Teško bismo ih stigli i da igramo 11 utakmica, a pogotovo sada kada igramo samo četiri. U Kupu imamo realne šanse, tamo ćemo staviti fokus. Tamo će biti ozbiljna borba, pa ćemo videti'', naglasio je Milošević.

Govoreći o proteklim nedeljama u karantinu, Milošević je otkrio kako je sve to doživeo.

''Možda nije bilo ni loše da se malo svi 'resetujemo', iako će ekonomija biti u problemu, da malo sebi pogledamo u dušu...

Radio sam neke stvari koje mi prijaju, koje nisam stizao ranije da radim, 21. vek je jako brz i možda nije loše malo zastati'', objasnio je Milošević.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke