Savo rekao šta je bilo idealno, ali ne i kakve to veze ima sa tenisom

Autor: Pavle Knežević
sreda 03.04.2019.
21:34
Izvor: Sportske.net

O neverovatnom uticaju Saše Ilića i malom predahu koji je tim dobio posle pobede nad Čukaričkim

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Partizan je konačno prekinuo crnu seriju pobedom nad Čukaričkim, a ako pitate trenera Sava Miloševića, pobeda posle preokreta je najbolji mogući način da se utiče na ekipu.

"Uvek kad se pobedi je dobro. S obzirom na situaciju u kojoj se nalazimo, ova pobeda znači malo više. Da sam birao bolji način da pobedimo, ne bih mogao da izaberem od ovog koji se desio.

Put iz krize je uvek težak, što su igrači danas shvatili, ali su shvatili i da kada daš sve od sebe, kada veruješ do kraja, može da se desi da na kraju imaš premiju. Prezadovoljan sam odnosom igrača na ovoj utakmici
", rekao je Milošević.

Partizan je poveo, Čuka preokrenula na 1:2, a na kraju je domaćin slavio 3:2.

"Imali smo protivnika koji je u ovom trenutku bolje namešten od nas. Bilo je teško odgovoriti zahtevima, pogotovo posle njihovog preokreta. Bilo je jako teško ponovo se dići, dodatni pritisak, ali su uspeli sve da prevaziđu.

Sa te strane zaista mogu da budem prezadovoljan. Ima mnogo stvari, pričao sam već i to ću pruičati u narednih mesec dana, specifičan je period, tri utakmice za sedam dana i nema prostora za rad na tim stvarima. Ali, danas je bilo jako bitno da se bar za kratko rasteretimo tog pritiska, da bismo mogli da radimo opuštenije
", kaže Milošević.

Dakle, mislite da je dobro što je tim poveo, pa gubio, pa na kraju slavio?

"Upravo je to jako bitno za ovu ekipu, jer je ona ranije umela posle primljenog gola da padne u neku letargiju, a danas su sebe uverili da mogu i to da prevaziđu, tako da je i s te strane jako bitno – da veruju da može da se isplati ono što rade.

Danas smo imali sreće da cela ekipa i početnih 11 i ova trojica što su ušli odigraju dobro. Pokazali su zajedništvo i želju. To nismo imali u Kruševcu i zato smo izgubili iako smo tamo bili bolji
", odgovara Milošević.

Saša Ilić ima punu 41 godinu i prosto je neverovatno kakav uticaj ima na igru.

"I mi se svi pitamo kako izdržava sve to, ali način na koji utiče na ekipu i na samu igru na terenu je zaista neverovatan. Koristićemo ga do kraja sezone maksimalno, čak i više od ovoga, jer je on reper onoga što mi hoćemo i mnogo znači da ostali igrači vide kako treba da se igra", rekao je Milošević.

Proslavljeni reprezentativac uspeo je na kraju da malo zbuni novinare. Oni su mu skrenuli pažnju da je na kraju kad je izlazio sa terena dobio aplauze, ali da je rukom gestikulirao u stilu "onako", kao da je i dobro i loše.

"Aha, nije se to odnosilo na aplauze, nego mi je prijatelj rekao nešto u vezi sa tenisom", odgovorio je Savo.

Šta s tenisom? Kakve to veze ima?

"Interna stvar. Nema veze sa fudbalom, ali je pozitivna, ispričaću vam jednom", zagonetno kaže Savo.

Aplauzi su ipak aplauzi...

"Aplauzi...To sam rekao igračima, koliko god ljudi da dođe i ako vide da se trudiš, zviždaže pet-deset minuta, ali će posle prestati jer cene trudi. Oni su danas izginuli od prvog do poslednjeg minuta. Bilo je faza i bolje i slabije igre, ali voljni momenat nije bio sporan zato i dobili aplauz", odgovorio je Savo Milošević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Душан Терић
Wednesday, 03.04.2019
22:30

E moj partizane kada nama sale mora da igra. Tuga...

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 03.04.2019
22:04

Ovde mi malo lici na Kosana, to je taj pogled.