Savo progovorio o Kokiru, kakav je plan?

Autor: Darko Mitrović
sreda 03.04.2019.
14:19
Izvor: Sportske.net

Mladi fudbaler sve efikasniji, što nije promaklo novom šefu stručnog štaba.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Pisali smo pre par dana o Jovanu Kokiru, koji je na pet poslednjih utakmica u Prvoj ligi Srbije, postigao pet golova za Teleoptik.

Kokir će ovog meseca napuniti 19 godina, očekivalo se da će se još zimus nametnuti za mesto u prvom timu Partzana, ali mu tadašnji trener Zoran Mirković nije ukazao poverenje.

Usledila je pozajmica u Teleoptik, tamo igra sve bolje, pa je juče njegove igre i golove prokomentarisao i novi šeg stručnog štaba Partizana Savo Milošević.

''Kokira znam iz mlađih reprezentativnih selekcija, poseduje ozbiljan kvalitet. U ponedeljak smo baš pričali o njemu i još nekolicini igrača.

Nije idealan ambijent za pružanje šanse mladima, ali na nama je da ga stvorimo, pogotovo od juna. Znate da ovaj klub živi od mladih igrača i uvek će ih biti. Često se događalo da smo i njih trošili prerano.

Moramo da budemo jako obazrivi kada se uvode mladi igrači, u kojoj meri. Ako i njih potrošimo pre vremena, nismo dobili ništa. Spona Partizana i Teleoptika je nama jako bitna i može da se organizuje još bolje. Teleoptik mora da funkcioniše onako kako funkcioniše prvi tim Partizana'', upozorava Milošević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 03.04.2019
15:37

Nije idealan trenutak? Upravo jeste idealan jer po zvanicnom racunanju bodova sada nismo pri vrhu, a niti se borimo se za opstanak niti nam je ozbiljnije ugrozena Evropa.