Savo precrtava redom, ko su Partizanovi ''otpisani''?

Autor: Darko Mitrović
subota 01.06.2019.
12:49
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Iz dana u dan postaje izvesnije na koje igrače trener Partizana neće računati od početka priprema za narednu sezonu.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Posle brojnih oscilacija tokom protekle sezone, koja je ''spasena'' osvajanjem  Kupa Srbije, bilo je jasno da se u Humskoj jedva čeka leto kako bi se izvela obimna rekonstrukcija igračkog kadra.

Naravno, očekuju se brojne novajlije, ali i veliki broj rastanaka sa igračima iz prošlosezonske ekipe.

Kapiten Saša Ilić je okončao igračku karijeru, u startu jedno (veliko) ime manje na Miloševićevom spisku, a onda su usledila ''precrtavanja'' jednog po jednog igrača koji nisu u planu Partizanovog šefa struke u narednom periodu.

Počelo je sa iskusnim španskim štoperom Markom Valijenteom, potom je usledila informacija da Milošević ne računa ni na napadača Dejana Georgijevića, iako mu je pozajmica iz Ferencvaroša važila do kraja godine, a danas ''Telegraf'' prenosi nove informacije na ovu temu.

Novi ''otpisani'' je i levi bek Nemanja G. Miletić, koji sa Partizanom ima ugovor na još godinu dana, ali je već krajem sezone postalo jasno da je pao u senku Šehovića i Uroševića i da za njega neće biti mesta naredne sezone.

Međutim, isti izvor navodi da i Urošević ima ''zeleno svetlo'' da napusti Humsku ovog leta ako dobije adekvatnu ponudu, a jedini siguran da ostaje od pomenutih levih bekova je onaj najmlađi - Zlatan Šehović.

Dalje, ovih dana se uveliko piše o pojačanjima na krilnim pozicijama u napadu, dolazak Aleksandra Lutovca bi trebalo da bude gotova stvar, a pominje se i Holanđanin Žerson Kabral iz Levskog iz Sofije.

Ako dođu i jedan i drugi, to bi značilo da bi još jedno zimsko pojačanje, Musa Ndžaj, bilo među ''otpisanima'', uz mogućnost da šansu potraži negde na pozajmici i tako se nametne stručnom štabu Partizana.

Ovaj spisak bi, za sada, mogao da se zaključi i još jednim Partizanovim veteranom Miroslavom Vulićevićem, koji je i u prošloj sezoni imao malu minutažu i jasno je da je došlo vreme za rastanak i sa njim.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Sunday, 02.06.2019
11:36

Posle verovatne prodaje Rikarda i otpisivanja Georgijevića, s obzirom da ostajemo bez špica, osim Novića, koji me dosad nije ubedio u klasu, možda bi se moglo razmisliti o Zlatanoviću, mladom reprezentativcu, koji je u ovoj sezoni dao 13 golova, imao 7 asistencija, a izdanak je naše škole i ima 21 godinu. Komentari - Smiljanić i Šćekić - pa valjda je logično zadržati svog - Smiljanića, a po meni je i bolji igrač. Što se Nikolića tiče, bio sam njegov veliki protivnik, nije igrao ništa, ali u poslednje vreme je pokazao mnogo više. Što se njega tiče, imam potpuno poverenje u Savu da će dobro da proceni igrača na toj poziciji.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 01.06.2019
19:37

Uz mladog i perspektivnog Šehovića najbolje bi došao Momčilović koji je iskusan i trebalo bi da bude pravo pojačanje na levom beku posle dugo vremena. Slobodan je igrač i ne vidim razlog da Partizan čeka.

avatar
ercov
Saturday, 01.06.2019
15:53

Ako je ovo istina onda je Savo napokon krenuo pravim putem da ocisti one Ivicine kapisle. Problem br.1 i dalje ostaje a to je ova uprava, jer dok god oni budu sedeli u foteljama kluba, dzaba Savo, dzaba nasi klinci, dzaba neka pojacanja, ma dzaba nam sve.

avatar
Alexander Stonsky
Saturday, 01.06.2019
13:47

Ne razumem zašto Valientea, ovi ostali sami sebe precrtali.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 01.06.2019
13:09

A i Kljajica i Jovicica.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 01.06.2019
13:09

Hvala Bogu. Isto kao sto je precrtao Miletica i (u najavi) Urosevica, tako bi mogao i Smiljanica i Scekica.

avatar
Колатерална Штета
Saturday, 01.06.2019
17:47

Scekic je ok kao alternativa, za Smiljanica se slazem, a njima bi dodao i Nikolica i Kljajica...

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 01.06.2019
23:46

Ja sam i dodao i Kljajica, a i Nikolica sam danas imao u onom duzem komentaru:-D Ovde se radi o parovima:-D Kod Scekica se radi o tome da mora da igra kad je vec tu, tesko da bi i delio minutazu, a za to mi i ne bi smetao kad bi ulazio samo sa klupe...