Savo precrtava redom, još dvojica iz Partizana idu na pozajmice

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 13.01.2020.
22:48
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs, Novosti.rs

Od njih se mnogo više očekivalo.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Trener Partizana Savo Milošević je vrlo brzo stavio do znanja na koje igrače ove zime ne računa, pa će oni pokušati da eventualno dobrim igrama na pozajmicama zasluže novu šansu u klubu iz Humske.

Preneli smo već da na pozajmice ove zime mogu da idu Zlatan Šehović, Strahinja Jovanović, Periša Pešukić, Petar Gigić, kao i Nemanja Nikolić.

Međutim, tu se spisak ne završava.

Milošević je ''precrtao'' i mladog štopera Dominika Dingu, koji jesenas nije uspeo da se nametne i zbog toga je ostao u Beogradu, umesto odlaska u Tursku na pripreme sa ostatkom ekipe. Tu će narednih dana pokušati da pronađe ili novi angažman, ili da do kraja sezone ode negde na pozajmicu, prenose ''Novosti''.

Još jednu informaciju na tu temu objavio je ''Telegraf'', koji otkriva da će i 21-godišnji desni bek Partizana Luka Cucin otići na novu pozajmicu.

Momak od koga se ne tako davno očekivalo da bucde Partizanovo dugoročno rešenje za mesto desnog beka, jesen je proveo na pozajmici u Spartaku iz Subotice, a u drugom delu sezone će, takođe kao pozajmljen igrač, nastupati za ekipu Inđije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke