Savo potvrdio odlazak veziste!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 30.03.2019.
14:02
Izvor: Sportske.net

Nebojša Kosović je definitivno otišao iz Partizana.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Savo Milošević je potvrdio, Nebojša Kosović više nije član Partizana.

Jutros su mediji spekulisali da je sve završeno, a sada je trener Partizana potvrdio da je klub prodao crnogorskog reprezentativca.

"O tome da ide sam imao informaciju i pre nego što sam preuzeo klub. Mogu samo da mu poželim sve najbolje u nastavku karijere. On je bio jedan od igrača koji su predstavljali određeni kvalitet u igri Partizana.

Pretpostavljate svi da će biti promena, dolazi jun, ali do tada imamo na toj poziciji igrače koji mogu da odgovore na te zahteve
", rekao je Milošević danas na konferenciji za novinare.

Dakle, Kosović prelazi u Kairat, a prema nezvaničnim informacijama Partizan je zaradio 450 hiljada evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 31.03.2019
18:26
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 30.03.2019
18:44

Odredjeni kvalitet:-D

avatar
magister
Saturday, 30.03.2019
23:46

Moram još nešto od prethodne diskusije, Mr Rev, o Savi. Borio se za Partizan, argumentovao, a ume, urlao i? Ništa. Dozvoljeno (bolje reći inicirano, osmišljeno i sprovedeno) iz državnog vrha da se napravi farsa od skupštine Partizana i da se izaberu ovi. Živimo već toliko u atmosferi potpune laži i prevare. Šta ostaje nekom Savi. Da se svađa i propada? Ili da prestane da se buni, sačeka promene, koje će se valjda jednom i dogoditi u ovom društvu, i radi koliko može. Jer, stvarno nemam ništa protiv Terzića (zna čovek svoj pos'o, šta god to značilo), a pogotovo protiv Džaje, ali za to vreme, dok se nama kuvala ova nameštena uprava, tamo su ljudi, da bi vodili Zvezdu, oslobođeni interpolove poternice (Terzić) i obustavljeni su im krivični postupci (ne znam čak ni da li je to uopšte u skladu sa zakonom, Toma Nikolić je imao pravo da pomiluje, to znači da oslobodi osuđenog, a ne da obustavi krivični postupak pre presude), oprošteni i opraštani dugovi i gurano para koliko god se moglo. I? Sad mi pričamo da li je Savo okej, što s zaposlio u FSS. Pa nije se zaposlio u Pinku ili Informeru da truje narod, nego u fudbalu, koji zna.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 31.03.2019
16:40

Direktor Komiteta pravnika za ljudska prava Milan Antonijević potvrdio je za B92 da prepreka nema, ali da je država trebalo da sačeka presudu.

"Na državi je, koja se uplela u celo ovo pitanje, da proceni da li u to jedno paradržavno telo koje raspolaže državnim parama, da li treba da na njenom čelu bude neko ko je trenutno na optužnici", rekao je on.

Član 110 Krivičnog zakonika kaže da se pomilovanjem može poimenično određenom licu dati oslobođenje od krivičnog gonjenja.

To se u pravnoj teoriji zove abolicija, a naš Zakon i Ustav kažu samo pomilovanje.

Inače, u avgustu je postojala priča da je predsednik Tomislav Nikolić spreman da Dragana Džajića oslobodi krivičnog gonjenja, ali je bivši predsednik Crvene zvezde rekao da ne želi aboliciju već da na sudu dokaže svoju nevinost.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 31.03.2019
16:40

Slazem se za Savu, ali, svakako nije u redu da ti bivsi (veliki) igraci tek tako pristaju da dodju da rade u Partizanu, a da pre toga nisu nigde.

avatar
IM
Saturday, 30.03.2019
16:22

A zamena na leto Jojic 💣

avatar
nemam pojma
Saturday, 30.03.2019
15:59

Cena Kosovića na Transfermarktu je 750 h. evra, sa tendencijom rasta. I dok se igrači uvek prodaju iznad cene Transfermarkta, ovoj upravi je uspelo da uzmu 450 h. evra. Koliko su podelili među sobom, to ne znamo? Inače, sad imamo 27 profi fudbalera, među kojima dosta klinaca, ali i "starca" od 41. godine. Samo da "upravi" napomenem da je cena Dinama, sa dva igrača manje, 26 na naših 28, skoro TRI PUTA VEĆA!!! Preko 72 mil. evra vrede njihovih 26 fudbalera! Samo sa prodajom dva igrača, mogu da pokriju celokupan dug kakav imamo trenutno! I ova uprava misli za sebe da ništa nije kriva, da dobro radi!? UPRAVA NAPOLJE!!!

avatar
magister
Saturday, 30.03.2019
23:37

Lepo si primetio. O tome sam često pisao. Nije slučajno što naši igrači umesto u francuski klub, za višu cenu, odlaze u arapski ili bilo gde na Istok, za nižu. I onda se to obrazlaže nekakvim ustupcima korektnom igraču koji je oprostio - plate. Ali, to je trend ovde. Gde drugde neko može da prodaje državna dobra, kompanije, zemljište, a da su svi ti ugovori pod velom tajne i još očigledno slabiji od mogućih, od prethodnih ponuda (kao PKB), a uglavnom se *posluje* sa biznismenima sa Istoka. Ovde čak i ne razgovaramo s političkim protivnicima, nazivamo ih tajkunima, a pravim tajkunima sa Istoka, prodajemo hektar po hektar, dobro po dobro. Pošto sve to imam u vidu, niti sam iznenađen niti nešto posebno razočaran. Ako smo gubili milione u slučaju Leonarda i Đurđevića, pa možemo i ovde stotine hiljada.