Savo posle 6:2 šokirao: "Sramota me je što sam trener ove ekipe, pojedinci će me dobro čuti!"

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 22.11.2019.
20:34
Izvor: Sportske.net

Iznenadio je Milošević izjavom nakon meča.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Potpuno je neverovatno šta je Savo Milošević rekao nakon utakmice.

Partizan je savladao Javor sa 6:2, a Milošević je bio ljut na svoje igrače.

On je rekao da ekipa nije bila na zadovoljavajućem nivou uprkos pobedi.

"Poprilično sam ljut na sve moje igrače, mi smo danas utakmicu dobili samo zato što imamo kvalitetnije igrače na individualnom planu, što je logično kada se zna da imamo 30 puta skuplji tim od Javora.

U svim drugim segmentima igre mi nismo bili na zadovoljavajućem nivou i prvi put me je sramota što sam trener ove ekipe. Neki igrači će dobiti jasnu poruku posle ove utakmice", rekao je Milošević za "Arenu".


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gogi-11
Saturday, 23.11.2019
08:12

Dovedes golmana lazovica on ti je juce najboli asistent bio... i neces se stideti

avatar
magister
Saturday, 23.11.2019
03:25

Prestrog si Savo, verovatno jer te u nečemu nisu poslušali. Neki su odigrali - savršeno. Na primer - Ostojić. Da se pitam, posle ove utakmice (i uopšte njegove igre, odnosa prema igri, znanju, posvećenosti, odnosa prema obavezama i dresu) bih potpisao s njim bar do 2022.

Takođe, voleo bih da je Savo ozbiljno sagledao igru Javora i primetio pre svih Petkovića ( 10 golova 3 asistencije ove sezone!), L. Nikolića, koga smo pustili u Italiju prošle godine, a ko je pažljivo gledao ovu utakmicu mogao je da vidi mladića koji igra baš po Savinom ukusu, i Mrkaića, za mene baš iznenađenje, koji deluje moćno i mogu da ga zamislim kod nas. Činjenica jeste da je Nikolić, koji se vodi kao krilo, više igrač sredine terena, otprilike pozicija Sume, da je Mrkaić, koji se vodi kao špic, više sklon izvlačenju po bokovima, ali uz sjajno kretanje, dovoljno snage i jako dobru kontrolu lopte, a da je Petković - o pa san špic, koji lovi trenutak i traži rešenje.

Nisu oni danas odigrali ništa fenomenalno, ali ja sam tako video ova tri igrača, mislim da zaslužuju skauting do januarskog roka (cena im je beznačajna, uveren sam da bismo se s Javorom lako dogovorili i oko pozajmica svojih mladih igrača, i oko procenta od budućih transfera i oko simboličnih obeštećenja).

avatar
Consigliere 1927
Saturday, 23.11.2019
00:22

Danas golman nije hteo da brani. Ocete kazniti Javor kao i Vranje prosle godine i opet ce se Partizan izvuci nekaznjeno. Ccccccc sramota, posteni Partizan!

avatar
Osijek 51
Friday, 22.11.2019
23:12

Savo, mene je sramota da gledam onog iznemocalog Tosica kako se gresnik muci, djeca ga guraju, a on kao nesto igra fudbal...

avatar
Gogi-11
Friday, 22.11.2019
23:07

Uzmi golman lukica...on je bio najbolji

avatar
pfc11
Friday, 22.11.2019
23:03

Apsolutno nemam nista protiv Stojkovica Ali neznam koja je Ovo utakmica po redu da mu je svaku prvi sut u go lopta u mrezu.Bekovi uzas.Nemamo sto trazit protiv Alkmara sa ovakvom odbranom.Savo mijenjaj nesto jesmo Dali 6 komada I to je dobro jer nekad smo imali po deset Sansi pa gubili bodove.Ni mene SE nije svidjelo kako smo igrali Dana's.

avatar
skoneee????
Friday, 22.11.2019
23:03

Brovooo Savo caree . . 👏👏👏👏

avatar
Osijek 51
Friday, 22.11.2019
22:37

Ja sam ovo napisao prije Savine izjave , ne mogu vjerovati da profesionalci koji za nase uslove imaju fantasticne ugovore mogu biti toliko neodgovorni, pogotovo u obrani, pa drugi put se desava da dobijamo gol u prvoj minuti, sramota. Ispada da su vise brizni za uspjeh, rezultatski i financijski ljudi koji zive za Partizan od onih koji zive od Partizana. To je pravi mentalni paradoks, nedopustivo...

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 22.11.2019
22:30

Kad se pogleda kako je ekipa kolektivno loše odradila odbranu na ovoj utakmici s pravom je trener ljut na igrače, ukoliko sam nije kriv za postavljenu igru tako da uvek imaju višak na sredini sa pozicije ofanzivnog veznog koji onda pravi situacije s dva napadača 3 na 2 na Partizanova štopera. Partizan je nas je navikao da protivniku dozvoli 0-2 šuteva u okvir gola bez puno šansi, a javor je u obe utakmice premašio tu kvotu i s razlogom je trener ljut.

avatar
deki trbic
Friday, 22.11.2019
21:59

Pametno zbori Milosevic