Savo posebno nahvalio jednog igrača posle poraza od Budućnosti, ovo će ohrabriti navijače!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 25.06.2019.
21:24
Izvor: Sportske.net

Iako je Partizan poražen od Budućnosti, Milošević uveren da će ekipa tek dizati formu.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Savo Milošević je nakon poraza od Budućnosti (0:1) u Užicu istakao da je njegova ekipa zakazala previše jaku utakmicu za sam start priprema.

"Hteli smo dobar trening i momci su sve ispoštovali, mi smo u petom danu, četvrti smo dan trenirali dva puta. Moja greška je što smo u ovo vreme zakazali meč, ali to je moja greška i preuzimam na sebe. Igrači su radili fenomenalno, rezultat mi je sad krajnje nebitan. Videli ste da je bilo dosta mladih. Biće da pravdam nešto, ali ovo je trening meč. Bilo je potrebno da vidimo na kom smo nivou u ovom meču. Rekao sam da ćemo 10 dana raditi na snazi i fizičkom aspektu", rekao je Milošević.

Posebno je istakao danas Sejdubu Sumu koji je odigrao dobru utakmicu i koji je u dobroj kondiciji.

"Suma je na treninzima radio fenomenalno, ljudi ovde kažu da nije nikad bolje trenirao. Volju ima, neću komentarisati, teške su noge, rekao sam da će biti pakao na početku. Lakčević je igrao dobro, ovo mu je prvi meč, Fića Stevanović je bio dobar, vidi se raskoš talenta. Igra kao zreo, ako moram da kažem", rekao je on.

Kako je prokomentarisao "seču" koju je napravio pred dolazak na Zlatibor?

"To sam uradio na osnovu onoga što sam video u 3-4 meseca, nema mesta emocijama, simpatijama, isključivo iz profesionalnih razloga. Sve momke volim, ono što je moja filozofija i odlučujem se za profil igrača koji može da ispuni ono što želim
", rekao je Milošević.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola Mitrovic_fb
Wednesday, 26.06.2019
12:02
avatar
magister
Wednesday, 26.06.2019
11:41

Koliko sam primetio iz snimka gola, igrač koji je doveden kao pojačanje je direktni krivac za gol. Zar ne bi bilo normalno nastaviti uigravati već uigran tandem Ostojić, Pavlović ili sa Markovićem, u svakom slučaju, dovedeni stoperi i desni bek su dovedeni da budu rezerve, zato, molim da se više o njima ne piše kao o pojačanjima Partizana.

Mislim da ni Partizan ni Savo ne pristupaju predstojećim kvalifikacijama dovoljno ozbiljno, a od tog takmičenja MNOGO zavisi, donosi mnogo više novca nego domaća liga, plus, igrači nastupima na tom takmičenju dolaze pred oči skauta evroskih timova i postižu cene. Eventualni neuspeh i nekvalifikovanje u grupnu fazu bio bi veliki udarac za Partizan. Zato mislim da su tu morali biti svi koji su završili sezonu, a bili među 16 (Zakarić, Nikolić), pa uz eventualna dodatna pojačanja. Mi smo sad realno slabiji nego što smo bili na kraju sezone. A istina jeste i da su pripreme počele (ali pretpostavljam da je tako i sa Budućnosti?).

avatar
k.na.bicikli
Thursday, 27.06.2019
11:03

Ostoja ima teske ispade u igri..to bi nas kostalo u evropskim utakmicama.A ne mozemo ga ni prodati posle..bolje forsirati mladje

avatar
k.na.bicikli
Tuesday, 25.06.2019
22:19

Gledao sam njegovu izjavu malopre,nije sam istakao Sumu nego je na pitanje novinara odgovorio da on dobro radi na treninzima.Opet se pumpa prica o Sumi..neverovatno

avatar
Душан Терић
Tuesday, 25.06.2019
21:39

Od tvojih seca I profilisanja se necemo oporaviti