Savo ponavlja da nema opuštanja ni 10 sekundi

Autor: Pavle Knežević
subota 10.08.2019.
15:24
Izvor: Sportske.net

Trener Partizana podseća da je Napredak tradicionalno nezgodan poslednjih godina.

Miroslav Todorović/Partizan.rs
Miroslav Todorović/Partizan.rs

Povezane vesti

Savo Milošević ponavlja svoju priču da ekipa mora da ima isti pristup Super ligi kao i Evropi. O zahtevnoj publici Partizana – to je razumljivo i pošteno.

"Još jedna utakmica u nizu. Dolazi u jako teškom trenutku, posle velike potrošnje u susretu protiv Malatije, ali na to se navikavamo i ne možemo koristiti kao opravdanje. U razgovoru sa igračima sam rekao da je liga ako ne i bitnija od ovoga što radimo u Evropi.

Moramo da imamo mobilnost kao i u Evropi, takav rezultat ću tražiti. Napredak je poslednjih godina već tradicionalno neprijatan po nas i ako ovu utakmicu ne budemo shvatili ozbiljno, imaćemo velikih problema", rekao je Milošević novinarima u Teleoptiku.

Zbog povrede neće igrati Bojan Ostojić, dok će Šćekić pauzirati zbog povrede.

"Svi ostali su u kombinaciji za igru. Kao što znate, tim neću reći danas", rekao je Savo uz smeh.

Napredak je počeo sa tri poraza u kojima nije postigao gol...

"Sve su to stvari koje mogu da nas zavaraju. Mnogo stvari se promenilo, počev od trenera, preko igrača. To što su izgubili tri utakmice ne mora ništa da znači. Protiv Vojvodine sam gledao i to je moglo da ode u drugom smeru, a znate koliko je to jak protivnik.

Protiv Inđije sam takođe gledao dobar deo utakmice i to je isto moglo da ode u drugom pravcu. Sticaj okolnosti je što je Napredak izgubio tri utakmice, a to je ono što je možda otežavajuća okolnost po nas
", rekao je Savo.

Potom je naglasio:

"Ne smemo da se opuštamo, stalno to ponavljam igračima. Fudbal je takav da ako se u bilo kom trenutku bilo koje utakmice opustite, obiće vam se o glavu. Protiv Malatije smo odigrali 90 perfektnih minuta u ovom momentu, možemo bolje, ali to je naš maksimum u ovom trenutku, a 10 minuta smo pali s koncentracijom i odmah smo dobili gol.

Ako u bilo kojoj utakmici dozvolite pad koncentracije i ako niste pripremljeni, zamislite koliku cenu možete da platite ako se opustite 30 minuta, kad vidite šta se dešava za 10 sekundi. Fudbal je takav da nema više izrazitih favorita
", rekao je Milošević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 10.08.2019
17:59

Nije 10 minuta, nego 10 sec pada u koncentraciji kao što je i Savo rekao.

avatar
REVØLT
Saturday, 10.08.2019
15:33

Gde je Bibras Natko? Hocemo li ga dovesti ako prodjemo ove? Inace, covek je Cerkez, ali, rodjen je u Izraelu i verovatno ih smatra svojom otadzbinom.