Savo pohvalio dvojicu, a onda: "Neću da podižemo glave"

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 10.07.2019.
21:15
Izvor: Sportske.net

Savo Milošević je bio zadovoljan dešavanjem na terenu danas protiv Bordoa.

Miroslav Todorović/Partizan.rs
Miroslav Todorović/Partizan.rs

Povezane vesti

Partizan je uspeo da savlada Bordo u okviru prijateljskog meča napripremama za novu sezonu. U Austriji je bilo 2:1 u koristcrno-belih, a golove za naš tim postigli su Sadik iSmiljanić.

"Zadovoljan sam, kao što sam bio i protiv Olimpije. Rezutat jeste drugačiji, ali to nije bilo primarno. Važno je da vidimo gde smo u fizičkoj spremi i taktici. Ovo je možda i najteža utakmica na fizičkom aspektu, radili smo poslednjih pet dana baš jako", rekao je Savo Milošević nakon meča.

U centru pažnje je bio Umar Sadik, a Milošević je rekao da može da bude još bolji, iako je odigrao odličnu utakmicu u prvom poluvremenu.

"Očekujemo mnogo od Sadika. Nije još spreman, ulazi u ritam. Tražili smo dubinu, imao dobru nameštenu ekipu, možemo čak i da se vratimo par metara nazad. Tražili smo takvog špica, na nama je da ga podignemo na viši nivo", rekao je Milošević.

Takođe je pohvalio sjajnu igru Saše Zdjelara.

"Neko u svlačionici reče da je Zdjelar odigrao dobro, tako dobro da će ga kupiti Bordo... Insistiram na timu, uvek neko iskoči i važno je da budemo tim. Danas su svi igrali dobro", rekao je Milošević.

Za kraj, sumiranje utisaka, Milošević je rekao da su svi dobro odradili svoj posao i da je najviše zadovoljan time.

"Hteli smo da vidimo da li će pasti ritam kad zamenimo igrače. Rezervisti su imali manje vremena, ali su dobro odradili posao. Neću da dižemo glave, lepo je pobediti ozbiljnu ekipu, ali važno je da se spremimo", rekao je on.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola Mitrovic_fb
Thursday, 11.07.2019
07:49

Savo svaka cast, za ovaj deo priprema!MA VRATITI LEONARDA I DA ZAVRSIMO POSAO!!!

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 10.07.2019
21:27

Očekuje se da Brežančić upadne u ekipu čim podigne fizičku spremu, očekujem da ne pogrešite sa dovođenjem levog krila, da dovedete još jednog napadača koji će davati golove uz Sadika ili da ga odmenjuje zavisno od rezultata na utakmicama i centralnog veznog sa bar solidnom defanzivnom kadrog da podigne igru na još viši nivo, ali i da ima najmanje šut sa distance i završni pas. To levo krilo bi moralo odmah da bude najbolji ofanzivni igrač, ako zaista želite uspešnu sezonu na sva 3 fronta.