Savo otkrio prioritet Partizana naredne sezone, gde je Sadik?

Autor: Ivan Cvetković
subota 04.07.2020.
14:15
Izvor: Sportske.net, Beta

Fudbaleri Partizana počeli su danas na Sportskom centru Teleoptik pripreme za narednu sezonu.

FK Partizan/Miroslav Todorović
FK Partizan/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je danas u Beogradu da je prioritet "crno-belih" u narednoj sezoni da vrate titulu šampiona u Humsku.

"Prioritet je da probamo da vratimo titulu u Humsku, to je nešto što je najveća rana iz ove, ali i iz prethodnih godina. Taj mentalitet i razmišljanje moramo da imamo od prvog dana", rekao je Milošević na početku priprema, a prenosi klub.

"Biće strahovito teško, ali više ne možemo da tražimo nikakva opravdanja, već moramo da imamo taj mentalitet od prve do poslednje utakmice", ponovio je Milošević.

Fudbaleri Partizana počeli su danas na Sportskom centru Teleoptik pripreme za narednu sezonu.

Zbog situacije sa korona virusom, Partizan će prvi deo priprema umesto na Zlatiboru odraditi u Beogradu, u svom sportskom centru.

"Ovde nam je komotnije... Operativno nam je mnogo lakše da radimo ovde jer imamo dva terena, možemo da se organizujemo kako hoćemo. Planiramo da na Zlatibor odemo u nerednih 7-8 dana ako sve bude dobro. Pratićemo situaciju. Za sada nam ovo ne predstavlja problem, naprotiv", rekao je Milošević.

On je istakao da ove pripreme neće biti standardne, jer nema dovoljno vremena.

"Ali, ekipa ne polazi od nule, ekipa je već u dobroj meri spremna. Snaga će biti jedna od ključnih stvari, kao i prevencija od povreda i naravno obim koji nam je falio u utakmicama posle kovida, ali i pre kovida. To su tri stvari na kojima će biti akcenat", rekao je Milošević.

Govoreći o Nemanji Nikoliću i Petru Gigiću, on je naveo da je plan da "svi koji su bili na pozajmicama, nastave da budu na pozajmicama".

Dodao je i da Makija Banjaka u Beogradu očekuje čim se završi slovenačka liga i otkrio da je Umaru Sadiku dao dozvolu da bude sa porodicom i da se pripremama priključi kasnije.

"Tu je, u Aranđelovcu, blizu Beograda", rekao je Milošević.

Stručni štab Partizana pojačao je nekadašnji selektor Radovan Ćurčić.

"Kao što želimo da idemo korak dalje kada je u pitanju igra i igrački kadar, tako i mi u stručnom štabu moramo da gledamo da i mi budemo bolji. Nismo mogli da dovedemo boljeg čoveka. Dosta smo dobrih uradili u prethodnom periodu, ostali su detalji da se nameste, a Radovan je tu majstor", rekao je Milošević.

baner

Trener Partizana zahvalio je dosadašnjem pomoćniku Milanu Đuričiću Đumiju.

"Nismo smo mi razmimoišli u bilo čemu. Mi ćemo biti prijatelji do kraja života i naši putevi će se ponovo ukrstiti. Želim mu sve najbolje i zahvalan mu do neba što je pomogao, pre svega meni, zbog mene je došao u Partizan, i što je pomogao da Partizan izgleda onako kako je izgledao, pogotovo jesenas", naveo je Milošević.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Sunday, 05.07.2020
21:35

Ovo mi se JAKO DOPADA, da probamo, pa probati mozete i ako sam ja trener, priprema se vec ALIBI jer nemate HRABROSTI da napravite ekipu protiv koje se polovina nase lige nebi usudila da predje centar. E, gospodo moja , takav je Partizan nekada bio.....

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Sunday, 05.07.2020
09:56

Da probamo da vratimo titulu, NEMA OD TOGA NISTA NI OVE GODINE

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 04.07.2020
20:26

Idemo po 14. uzastopnu titulu i 6. uzastopni kup. Lopovluk ne priznajemo, krađu u finalu ne priznajemo, oba gola vojvodine su nakon prekršaja nad Pavlovićem i to po dvostruko povlačenje za dres. A da je to suđeno ne bi Danilo Grujić zvezdina zvezda došao u situaciju da pokrade Partizan i u produžetku za penal nad Vitasom.

avatar
Dr fudbala Miloje
Saturday, 04.07.2020
19:46

Ако будете други пуна капа.