Savo oči u oči sa upravom, šta sledi?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 06.08.2020.
12:27
Izvor: Sportske.net, Nova.rs

Prva reakcija iz uprave Partizana posle jučerašnjeg katastrofalnog nastupa crno-belih u Novom Pazaru.

FK Partizan/Miroslav Todorović
FK Partizan/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Veoma teško su navijači Partizana podneli jučerašnji kiks u utakmici u kojoj je tim Sava Miloševića uspeo da napravi preokret od 0:1 do 2:1, a onda u finišu meča dozvolio raspad sistema i pobedu Pazaraca od 3:2.

Šef struke crno-belih je neposredno posle meča istakao da je već počeo da sumnja u sebe, da je nastupom pojedinih igrača razočaran, a danas je stigla i prva reakcija iz uprave Partizana.

Oglasio se potpredsednik kluba Vladimir Vuletić u izjavi za ''Nova.rs'', gde je najavio sednicu Odbora za hitna pitanja kluba i sastanak sa Miloševićem i njegovim saradnicima, koji bi trebalo da ponude odgovore na pitanje kako izaći iz novonastale situacije.

''Da, o tome ce danas raspravljati Odbor za hitna pitanja, nakon sastanka koji će biti upriličen sa prvim trenerom i njegovim stručnim štabom. Prevashodno oni treba da se preispitaju i procene da li mogu da odgovore izazovu koji je pred svima nama. Odbor za hitna pitanja duboko poštuje autonomiju sportskog sektora, međutim, autonomija povlači i analognu odgovornost'', naglasio je Vuletić.

Videćemo, dakle, do kraja dana šta će biti sa stručnim štabom, a ako on ostane na okupu, za očekivati je bitne promene u igračkom kadru do kraja prelaznog roka.

''Savo je bio iskren u svom nastupu i oceni igre Partizana. To je zaista bilo tužno i ružno. Ovo je sezona u kojoj ovakve stvari i ovakva ponavljanja grešaka jednostavno nisu dopuštena i prihvatljiva. Lično držim da je pristup utakmici jednog broja igrača bio ispod svakog nivoa, a posebno nivoa Partizana'', poručio je Vuletić.
-
Baner Liga Sampiona

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Consigliere 1927
Thursday, 06.08.2020
15:23

Ovi ne lice na upravu ni na slici...

avatar
paok
Thursday, 06.08.2020
14:11

Prvo uprava napolje pa onda se moze raspravljati o ostalima. Sta vi ocekujete kad nam fali pola tima. Levi i desni bek koji znaju da centriraju. Fali nam jos jedan dobar napadac ali ne kao Matic, fali nam 2 ili 3 veznjaka koji mogu da menjaju Natha i Sumu ali ne ovakvi krsevi kao sto imamo. Sad nemamo ni golmana, ne kazem da je mali los ali golman treba da bude iskusniji, to je moje misljenje. E kad pojacate ekipu kako treba onda zasedajte i smenjujte trenera ako igraju lose.

avatar
NajveciZvezdasIkad
Thursday, 06.08.2020
13:45

Bez brige, Vuletić i Vučelić ostaju sigurno...... moguća pojačanja Rističević i Dačić

avatar
Dejan Omerovic-Htzl
Thursday, 06.08.2020
13:38

Lepo Vuletic rekao: 'Da, o tome ce danas raspravljati Odbor za hitna pitanja, nakon sastanka koji će biti upriličen sa prvim trenerom i njegovim stručnim štabom. Prevashodno oni treba da se preispitaju i procene da li mogu da odgovore izazovu koji je pred svima nama. Odbor za hitna pitanja duboko poštuje autonomiju sportskog sektora, međutim, autonomija povlači i analognu odgovornost'', naglasio je Vuletić.
On je sebe i svoje oprao od odgovornosti, zameni trenera i fotelja ostaje 🤣🤣🤣

avatar
Piksi G00L iz korner
Thursday, 06.08.2020
13:14

A Vuletic se razume u fudbal kao koza u Wi-fi.

avatar
jv
Thursday, 06.08.2020
16:24

Ne vređaj koze...

avatar
Piksi G00L iz korner
Friday, 07.08.2020
11:09

Izvini, nije mi to trebalo jer stvarno koze nisu nista skrivile da ih uporedjujem sa istim.

avatar
Piksi G00L iz korner
Thursday, 06.08.2020
13:12

Savo mozda ce ti oni sad reci da su te odavno otpisali jer vas sportski sektor vec duze vreme pregovaraju sa Veselinovicem iz Cuke i Szabom iz TSC-a u vezi tvoje smene. Savo kao dete si bio odabrao pravi klub ali sa godinama si skrenuo sa puta.

avatar
Slavko Knezevic
Thursday, 06.08.2020
15:19

Razumem da zaradjujes pisuci protiv Partizana, ali kako ne kapiraš da niko ne daje znacaja tvom pisanju, odnosno lupeta ju.

avatar
Piksi G00L iz korner
Friday, 07.08.2020
15:53

Ja obraz, cast i postenje Zvezde branim zbog ljubavi prema klubu, a ne zbog para ljepi.

avatar
Piksi G00L iz korner
Friday, 07.08.2020
11:13

Ti kao takozvani navijac partizana ne znas sta se dogadja u vasem klubu i ko radi iza ledja Milosevica, uostalom nema potrebe bilo sta da ti pisem jer za vas je istina lupetanje ljepi.