Savo o žrebu: ''Kakve smo sreće...''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 09.08.2020.
22:36
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Posle utakmice, trenera Partizana nisu baš obradovale najnovije vesti iz UEFA.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Partizan je večeras bez problema došao do sva tri boda na svom terenu protiv Javor Matisa. Posle polovičnog učinka na gostovanjima u prva dva kola, crno-beli su na svom terenu bili veoma ubedljivi i na kraju trijumfovali sa 4:0.

Prva reakcija posle meča stigla je od strane trenera Sava Miloševića.

''Znali smo da će na našem terenu biti mnogo bolje i lakše, jer je teren dobar i brz. Protivnicima je jako teško da brane naše špiceve. Međutim, nije ovo dovoljno, moramo da nađemo način da i na drugim trenima dolazimo do bodova. Ovo danas je bilo sasvim ok.

S druge strane, imali smo i taj psihološki pritisak. Mogla je i ova utakmica da uđe u problem da nismo na vreme dali golove, ali danas smo ih, na sreću, dali i imali smo mirniju utakmicu za nas.

Nismo ni primili gol, to mi je možda i najdraže iz ove utakmice, posle dve utakmice u kojima smo defanzivno 'škripali''', istakao je Milošević u razgovoru za TV Arena Sport.

Reporterka Dijana Čolović ga je potom informisala da je u toku meča stigla vest da su potencijalni rivali Partizana na startu kvalifikacija za Ligu Evrope RFC Riga, Valmijera i rumunski Botošani, koji je po opštoj oceni rival za izbegavanje u ovoj fazi takmičenja.

''S obzirom kakve smo sreće, mislim da ćemo sa njima da igramo'', kratko je rekao Milošević.
-
Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Sunday, 09.08.2020
22:52

E, moj Savo, kad je tebi problem Pazar, naravno da ti onda Letonci i Rumuni izgledaju kao Real i Barselona zajedno....Ako ti imas kvalitetnu i uigranu ekipu, neka srecu dozivavaju protivnici.....