Savo o Škrbiću, ostaje li u Partizanu? Progovorio i o štoperu koji "može da se desi"!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 22.01.2020.
14:42
Izvor: Sportske.net

Škrbić ima kvalitet, ali mora mnogo da radi...

Miroslav Todorović/Partizan.rs
Miroslav Todorović/Partizan.rs

Povezane vesti

Miljan Škrbić je stigao u redove Partizana na probu od sedam dana, u Antaliji će Savo Milošević proceniti da li za njega ima mesta u timu i da li će biti rezerva Umaru Sadiku.

Šta Milošević misli o njemu?

"Jako kvalitetan špic, prava 'devetka'. Škrbić razume igru, dobar je na lopti, teško mu je oduzeti loptu, odličan je u skoku. To se videlo danas kada je potpuno nespreman, a zamislite kada bi došao do ritma. Na ono što mi imamo u prvom timu, na našu brzinu i hitrinu, koju imamo iza njega, takav igrač ume da bude brutalan. Ako on zadrži svaku, odloži, mi bismo postali još opasniji. Škrbić bi bio idealan izbor špica", rekao je Milošević.

"Videćemo... Ovo je mišljenje celog stručnog štaba. Vide se neke stvari i prilično je jasno. Postavlja se pitanje koliko ga brzo možemo vratiti takmičarski ritam, a on još nije ni u treningu", rekao je Milošević.

Strateg Partizana je rekao da "može da se desi" da u klub stigne novi štoper Uroš Vitas.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REV
Wednesday, 22.01.2020
15:46

Da, JAKO je kvalitetan Hahaha Toliko je kvalitetan da samo u jos jednoj ligi petice treba da igra pa da ih sve kompletira, nema veze sto do sada nije igrao ni u jednoj od njih niti ce ikada igrati. Nista, Savo, vecito luda glavo, srecno ti bilo ispadanje u evropskim kvalifikacijama u julu sa ovim