Savo o očajnom poluvremenu, čudi se kako je tim takmičarski "živ"

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 22.08.2019.
23:30
Izvor: Sportske.net

Trener Partizana rekao je da je njegova ekipa "pastorče" i u zemlji i u Evropi.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Nova, četvrta pobeda Partizana u Evropi ove godine.  Crno-beli su uspeli da savladaju Molde na svom terenu rezultatom 2:1.

Savo Milošević je nakon meča sumirao utiske istakavši da je bilo prilično teško bez ispunjenog stadiona, a videlo se iz njegovog nastupa da je nezadovoljan i igrom i okolnostima u kojima radi.

"Jako loše smo ušli u utakmicu, odavno nismo ovako loše. Razloge u ovom momentu zaista ne znam ni ja, nisam ni pomislio da ovako loše možemo da odigramo poluvreme. Kad se sve sabere, ovaj rezultat je nestvaran. To je bilo dosta bolje i čestitam momcima na tome.

U izuzetno teškim uslovima radimo i videlo se večeras ta energija koja je falila sa tribina koliko može da utiče pozitivno ili negativno. Nekad je jako teško. Mi ne samo da smo pastorčad u našoj državi, takav isti tretman imamo i od strane UEFA. Ekipe koje dođu kod nas se osećaju kao kod kuće i verujte mi da je u takvim uslovima teško, teško raditi. Ne znam kako smo takmičarski živi u ovakvim uslovima i kako smo uopšte u četvrtoj rundi kvalifikacija", rekao je Savo Milošević.

Pojačanja se već dokazuju u dresu crno-belih, a Natho je posebno impresionirao preciznim loptama.

"Znali smo i znamo zašto smo neke igrače čekali i pregovarali i uspeli da ih dovedemo. Drago mi je da se to vidi i golim okom. Asano isto, nema snage za 90 minuta i ta činjenica je doprinela da izgledamo mnogo bolje. Očekujem Asana da bude 100 odsto. Povredu koju ima nije opasna, ali je bolna. Sa Nathom je malo bolja priča i verujem da će biti u boljem stanju nego danas. Ali, neću da se ekipa zasniva samo na dvojici igrača, oni treba da budu samo nadogradnja.", rekao je Milošević.

Milošević je rekao i da se neće baviti Moldeom, već samo Partizanom, rekavši da njegova ekipa može da odigra "40-50 odsto" bolje nego večeras. Potom je prokomentarisao i žuti karton večeras, drugi od kada je u Partizanu.

"Nemam ništa da kažem, kao i onaj prvi. Ja sam tu pet meseci i nisam imao reakcije prema sudijama. Danas sam ih imao, ali mislim da sam dobio za gestikulaciju, jer ja ne koristim ružne reči. Mislim da je jedva čekao i mislim da sam još jednom podigao ruku, da bih dobio crveni", rekao je Milošević.

Novinari su primetili da je Partizan pokazao karakter.

"Konačno i mi neku pohvalu da dobijemo. Mi smo mnogo puta pokazali izuzetan karakter, ali nisam čuo od novinara. Svi očekuju spektakularnu igru Partizana, a kada se ona desi, ona je slučaj. Ponavljam da je meni draža utakmica u Malatiji, pokazalo se da je to važnije da se pobedi uz takvu igru", rekao je Milošević.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nedeljko Panic
Friday, 23.08.2019
17:20

Odgovor na komentar ,,Ubi ih Bili kao zeca".
Objavite kad prodje kontrolu. Valda nije nista sporno?

avatar
Deki.Stankovic.5
Friday, 23.08.2019
10:43

Vecite zrtve,veoma tuzna i potresna prica,pogotovo u vreme njima dragog Tomislava,oh kad se samo setim...

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 23.08.2019
09:16

Savo drz' se ti politike i ostavi se fudbala. Posle ovakvih izjava sad cemo vas zvati fk pastorce jer ste to napokon priznali.

avatar
Old_school
Friday, 23.08.2019
07:07

Savo, bio si cool lik, al izgleda da te bucko i ekipa uhvatili po svoje, pa svaka konferencija krece kukumavcenje o tome kako je ceo svet protiv vas. Naravno, nemas ni ti konkretno sta da kazes, al bitno da se zakuka. Pride, gledao sam svaku i Zvezdinu i Partizanovu utakmicu u Evropi i Partizan je imao bolje sudjenje nego Zvezda. Tako da... Bavi se svojim poslom, ide to lepo, pusti kukanje.

avatar
barbaroga
Friday, 23.08.2019
06:47

Jel vam je neko kriv i sto vam se navijaci mlate medjusobno na tribinama vec 20 godina?

avatar
⭐♦ povratka kralja
Thursday, 22.08.2019
23:53

Jadni vi, uvek svi i sve protiv vas. Jeste pastorcad bili i kad se igrala Tole Super liga, kad su svake sezone bili prelazi sa Novim Pazarom, Hajdukom, BSK-om ? Kad se igralo dok partizan ne da gol ? Vecito ste neki Don Kihoti. Ako vam smeta Srbija, slobodno mozete nazad u vasu maticnu drzavu, necete nedostajati nikom.

avatar
Slobodan Dragojevic
Thursday, 22.08.2019
23:41

Potpisujem svaku Savinu reč.Ova dva šarlatana Sadika i Ožegovića ohladiti.Potpisujem da Gigić može samo biti bolji od ove dvojice.Ožegović na zadnje dve utakmice dva puta promaši ceo fudbal!Sadik ladno telefonira,zabole ga.Sikter bre.Gigić ili neki klinac iz omladinaca bolje je nego ova dva klovna.

avatar
barbaroga
Friday, 23.08.2019
06:48

A sto je Asano promasio ceo univerzum?