Savo o očajnom poluvremenu, čudi se kako je tim takmičarski "živ"

  • Autor: Aleksandar Obrenović

  • 22. avgust 2019.

  • 23:30

  • Izvor: Sportske.net

  • facebook
  • twitter
  • email

Trener Partizana rekao je da je njegova ekipa "pastorče" i u zemlji i u Evropi.

Savo o očajnom poluvremenu, čudi se kako je tim takmičarski
Foto: BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
Nova, četvrta pobeda Partizana u Evropi ove godine.  Crno-beli su uspeli da savladaju Molde na svom terenu rezultatom 2:1.

Savo Milošević je nakon meča sumirao utiske istakavši da je bilo prilično teško bez ispunjenog stadiona, a videlo se iz njegovog nastupa da je nezadovoljan i igrom i okolnostima u kojima radi.

"Jako loše smo ušli u utakmicu, odavno nismo ovako loše. Razloge u ovom momentu zaista ne znam ni ja, nisam ni pomislio da ovako loše možemo da odigramo poluvreme. Kad se sve sabere, ovaj rezultat je nestvaran. To je bilo dosta bolje i čestitam momcima na tome.

U izuzetno teškim uslovima radimo i videlo se večeras ta energija koja je falila sa tribina koliko može da utiče pozitivno ili negativno. Nekad je jako teško. Mi ne samo da smo pastorčad u našoj državi, takav isti tretman imamo i od strane UEFA. Ekipe koje dođu kod nas se osećaju kao kod kuće i verujte mi da je u takvim uslovima teško, teško raditi. Ne znam kako smo takmičarski živi u ovakvim uslovima i kako smo uopšte u četvrtoj rundi kvalifikacija", rekao je Savo Milošević.

Pojačanja se već dokazuju u dresu crno-belih, a Natho je posebno impresionirao preciznim loptama.

"Znali smo i znamo zašto smo neke igrače čekali i pregovarali i uspeli da ih dovedemo. Drago mi je da se to vidi i golim okom. Asano isto, nema snage za 90 minuta i ta činjenica je doprinela da izgledamo mnogo bolje. Očekujem Asana da bude 100 odsto. Povredu koju ima nije opasna, ali je bolna. Sa Nathom je malo bolja priča i verujem da će biti u boljem stanju nego danas. Ali, neću da se ekipa zasniva samo na dvojici igrača, oni treba da budu samo nadogradnja.", rekao je Milošević.

Milošević je rekao i da se neće baviti Moldeom, već samo Partizanom, rekavši da njegova ekipa može da odigra "40-50 odsto" bolje nego večeras. Potom je prokomentarisao i žuti karton večeras, drugi od kada je u Partizanu.

"Nemam ništa da kažem, kao i onaj prvi. Ja sam tu pet meseci i nisam imao reakcije prema sudijama. Danas sam ih imao, ali mislim da sam dobio za gestikulaciju, jer ja ne koristim ružne reči. Mislim da je jedva čekao i mislim da sam još jednom podigao ruku, da bih dobio crveni", rekao je Milošević.

Novinari su primetili da je Partizan pokazao karakter.

"Konačno i mi neku pohvalu da dobijemo. Mi smo mnogo puta pokazali izuzetan karakter, ali nisam čuo od novinara. Svi očekuju spektakularnu igru Partizana, a kada se ona desi, ona je slučaj. Ponavljam da je meni draža utakmica u Malatiji, pokazalo se da je to važnije da se pobedi uz takvu igru", rekao je Milošević.
  • facebook
  • twitter
  • email

Ne propustite

Komentari