Savo o Đoletu - Retki su igrači koji su OVAKVIM rečima ispraćeni iz Partizana!

Autor: Darko Mitrović
subota 29.08.2020.
16:25
Izvor: Sportske.net

Početak današnje pres konrefencije u Partizanu bio je posvećen transferu Đorđa Ivanovića u ljubljansku Olimpiju.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Posle dve i po godine u Partizanu, krilni napadač Đorđe Ivanović karijeru će nastaviti u ekipi Olimpije iz Ljubljane.

Uz mnogo emocija se Ivanović juče rastao sa Partizanom, a u sličnom tonu govorio je danas i trener Partizana Savo Milošević, na početku konferencije za medije pred sutrašnje gostovanje Vojvodini u Novom Sadu.

''Želim mu od srca sve najbolje, hvala mu na svemu što je uradio za nas, jedan od najboljih ljudi koje sam sreo u fudbalu. Mislim da će Ljubljana biti prava stanica za njega, nadam se da će delom da mu se vrati ono što nije uspeo sa nama u Partizanu.

Ima takvih igrača, nema ih puno, koji su tako dobrodušni da svima odgovaraju. Eto, Đole je baš takav momak. To misle svi igrači i nadam se da će sva ta pozitivna energija i dobre želje koje mu šaljemo, pomoći njemu u budućnosti'',
izjavio je Milošević.
-
baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ŠDanilo
Saturday, 29.08.2020
22:36

Zovi ti Jojića pa da vidiš kako bi ti se odužio!

avatar
magister
Saturday, 29.08.2020
22:32

Prodaja Ivanovića je - greška. Ukratko, imamo na krilnim pozicijama u prvom planu 4 veoma brza, ali - laka igrača (Asano, Stevanović. Marković i Čolić), Ivanović, kome to i nije bila primarna pozicija, je ulascima u igru unosio čvrstinu, probojnost pomalo i na snagu, nisu tek tako mogli da ga izguraju i fauliraju, a pošto sudije zaista ne štite te lake napadače, takav je igrač često bio potreban.

Provario još jednom - Nemanja Mihajlović - bez kluba, Nemanja Tomić - bez kluba. Mihajlović nam je bio prvi igrač i razbijao sve po levoj strani jedne sezone. Tomić je čak i u reprezentaciji proban na desnom beku. Ne znam u kakvom je fizičkom stanju, ali nije prestar (32), ima vrhunsku tehniku i osećaj za fudbal, dodavanje, centaršut i šut, a ako bi prihvatio da igra beka na način koji bi od njega (pre potpisa ugovora) tražio Savo, to bi bilo - idealno rešenje (Tomić i Lutovac).