Savo: ''Neverovatno, ali istinito'', Živković: ''Bilo je samo pitanje koliko će nam golova dati''

Autor: Beta Beta
subota 22.08.2020.
22:10
Izvor: Beta, Sportske.net, TV Arena sport

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da ga raduje dobra igra u večerašnjoj ubedljivoj pobedi nad Inđijom.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti


Posle meča, reporter TV Arena Sport je trenera Partizana Sava Miloševića dočekao rečima:

''Preživeli ste pred Evropu''.

''Jesmo'', nasmejao se Milošević i nastavio:

''Neverovatno, ali istinito, i to čak bez posledica. To mi je posebno drago, ali ovo su neke naznake igre koju smo imali prošle sezone.

Raduje to da je ovakva igra došla pred početak takmičenja u Evropi. Nadam se da moji momci neće poleteti i pomisliti kako smo sve probleme rešili i kako je sve super. Imamo mnogo da radimo. Ali, evidentno poboljšanje u svim aspektima igre", rekao je Milošević za Arenu.

Trostruki strelac bio je Takuma Asano.

"On radi od kada je došao maksimalno ozbiljno, disciplinovano, i to uvek dođe na naplatu. I u životu, i u fudbalu", kazao je Milošević.

Trener Inđije Bratislav Živković rekao je da je očekivao više od svog tima.

"Sigurno da je moglo bolje. Očekivali smo da pokažemo malo više. Ali, Partizan je izašao sa najjačim sastavom i od prvog trenutka je diktirao ritam. Prvo poluvreme smo igrali korektno, ali smo u drugom primili dva brza gola i samo je bilo pitanje koliko ćemo ih još primiti", rekao je Živković.
-
baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Thursday, 27.08.2020
08:30
avatar
Osijek 51
Sunday, 23.08.2020
20:25

Plasim se jacih protivmika, mislim da je desna strana dosta TANKA. Vitas uporno IZIGRAVA Bekenbauera, a Miletic definitivno nije bek. Ako to Savo ne vidi, brzo ce se ponoviti Pazar....

avatar
Dorotej
Sunday, 23.08.2020
11:12

Da rezimiramo, Inđija igra samo protiv Zvezde kao da je sudnji dan, protiv Partizana klasična sklanjalica, identično kao u Surdulici. A kada ne ide, jer to je "parni valjak", stara tehnologija, onda sudija na gurku to pokrene.

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Sunday, 30.08.2020
14:18

Da rezimiramo: zvezda protiv svih igra klasične sklanjalice, a samo protiv Partizana kao da je sudnji dan i opet ne može da šutne u okvir Partizanovog gola i zato je do derbija tokom jeseni zvezdi proleće, a onda idu ledeno doba, tama i veliki potop.

avatar
Dorotej
Monday, 31.08.2020
15:22

Vi ste već u tami. Kod vas je u avgustu -6. Malo li je. Doduše nije ledeno doba, ali kako ste krenuli i to će da "bidne".

avatar
Dr fudbala Miloje
Saturday, 22.08.2020
23:24

Чекамо реакцију ФСС због оне умноболне пароле. Ако им не одузму најмање 10 бодова српски фудбал је дотакао дно.

avatar
Branko Brandon Karajcic
Saturday, 22.08.2020
23:15

Biti ce posledica ako ima pravde,da se mec registruje 3:o za gostujuce fudbalere,posle parole i skandala treba vam oduzeti bodove i svako drugo poluvreme ispitati igrace na doping...

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 23.08.2020
10:56

Bolje idi gledaj u Sunce, ali, stavi kapu da te ne boli glava jos vise.

avatar
Dorotej
Sunday, 23.08.2020
11:19

Neviđen primitivizam na transparentu. Izvodi se dirigovan pritisak da milom ili silom postanu prvacu ove godine. To je Partizan. Zvezda ne treba da se spušta na taj nivo. Oni će sa takvim ponašanjem da okrenu sve normalne ljude pritiv sebe. Zato su sebi najveći neprijatelji.

avatar
Dr fudbala Miloje
Saturday, 22.08.2020
22:46

А пенал је био иницијална капсла. Данило није један.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 22.08.2020
22:33

Mogu da kažem da su svi svih 90 minuta osim Vitasa u dva trena kada je bespotrebno lošim pasovima stvorio nesigurnost odigrali maksimalno profesionalno i ozbiljno. Ceo tim je funkcionisao kao sat, a pojedinačno ima puno dobrih naznaka poput toga da je Popović bio fokusiran bez kikseva, da je Banjak podigao igru na još većem nivou, da su se Miletić i Urošević vratili jači nego ikad, da je Asano počeo smišljeno da završava stopostotne šanse, a da će Sadik proigrati i glavom.