Savo nasmejan pred novinarima, umalo je i pesmicu na ruskom otpevao

Autor: Darko Mitrović
sreda 02.10.2019.
16:17
Izvor: Sportske.net

Trener Partizana bio je odlično raspoložen u razgovoru sa novinarima pred sutrašnji duel sa Astanom.

Screenshot/YouTube/ FK Partizan Beograd
Screenshot/YouTube/ FK Partizan Beograd

Povezane vesti

Zbog vremenske razlike i dugog puta do Kazahstana, Partizanova ekspedicija je još od juče u Nur-Sultanu, gde će sutra od 16:50h po našem vremenu biti odigran meč drugog kola Lige Evrope između domaće Astane i beogradskih crno-belih.

Svoje utiske na pres konferenciji danas je izneo trener Partizana Savo Milošević.

''U najkraćem, pred poslednji trening i utakmicu, rekao bih da su svi spremni za utakmicu, imam sve igrače na raspolaganju. To je najbitnije za nas. Već smo upoznali ekipu sa većim delom onog što nas čeka i nadam se da je svima jasno šta je to što moramo da uradimo ako želimo dobar rezultat.

Čeka nas izuzetno težak rival, pogotovo na svom terenu, biće potrebno i dobre koncentracije i dobre trke i dobre igre ako želimo dobar rezultat.

Plan je bio da do večerašnjeg treninga uđemo u ovu satnicu, imamo još 24 sata za potpunu adaptaciju, važno je da se igrači što pre naviknu. Malo većom koncentracijom, voljom, željom, mogu se rešiti i ti problemi'', istakao je Milošević.

Tamošnje novinare je zanimalo i da li Savo zna ruski, a on je iskoristio priliku da se i našali sa njima na tu temu.

''Što se tiče ruskog, mogu da vam otpevam i neku pesmicu, učio sam u školi znate. Ne znam da li je vreme i mesto...'', nasmejao se Milošević.

Usledilo je i pitanje o ekipi Astane, iz koje je izdvojio nekoliko igrača koji su u ''zapali za oko''.

''Ima više igrača koji su se meni dopali, Jang, Tomasov, Majevski, zadnji vezni, ima igrača koji su individualno jaki, ali pre svega moramo obratiti pažnju na njih kao tim'', istakao je Milošević.

Na pitanje da li bi ''potpisao'' remi, Milošević je kratko odgovorio.

''Ne''.

Na potpitanje da li to znači da očekuje pobedu, Milošević se opet nasmejao

''Verujem da na poraz ne idem...''

Na kraju je naglasio da će Partizan sutra pokušati da nametne svoj stil igre.

''Partizan će probati da igra svoju igru koju igramo odpočetka sezone. Naravno, ta igra se pomalo menja u zavisnosti od protivnika, jer ne zavisi sve samo od onoga što smo mi isplanirali. Ali, generalno našu filozofiju igre sigurno u startnu nećemo menjati'', objasnio je Milošević.

Posle konferencije je usledio i trening ekipe Partizana, a neke od detalja možete videti u prilogu sa Partizanovog YouTub kanala.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke