Savo nahvalio Filipa i uporedio ga sa - Azarom! U čemu je to bolji od Belgijanca?

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 03.08.2020.
18:38
Izvor: Sportske.net

Savo Milošević govorio za poznati portal.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Poznato je svima da Partizan ima fantastičnog klinca po imenu Filip Stevanović, momka koji već sada vredi oko 20 miliona evra i koji bi mogao da bude "zlatna koka" crno-belih.

O njemu je govorio i Savo Milošević, trener Partizana, koji je istakao da je neverovatan kada se okrene licem ka golu.

"Kada se okrene licem prema vama, gotovi ste. Jeste, on je krilni igrač, ali njegova sposobnost da postiže golove je neverovatna. Njegov udarac desnom nogom je smrtonosan, ako mu dopustite da se namesti, 'ubiće vas' iz bilo koje pozicije", kaže Savo za ScoutedFootball.

Savo ga je sreo u klubu kada je stigao.

"Već je bio u klubu kada sam ja došao. imao je 16 godina i nešto malo više, tri meseca. Ali, kada igra fudbal, na terenu se to ne vidi. Njegova fudbalska inteligencija je vrlo visoka, a on igra zrelo. Eksplozivan je, brz, ima sjajnu tehniku, kombinuje neke stvari koje retko idu jedna sa drugom", kaže Milošević.

Naravno, dijamant mora da se brusi, to je i sada slučaj sa Stevanovićem.

"Napravili smo ogroman napredak. doveli smo jednog od najboljih fitnes trenera u Evropi, Marka Stojanovića. Stevanović želi da igra u seniorskom fudbalu i njegovi mišići moraju da budu spremni za to. Još je dečak, ali se za godinu dana sjajno fizički razvijao", rekao je Milošević.

Kada bi morao da ga poredi sa nekim igračem, onda je to član Reala iz Madrida.

"Možda Eden Azar, ako bih morao da biram. Slične su visine, težine, tehnike, imaju neke slične kvalitete. Razlika je u tome što je Azar jači, a Filip više 'gol igrač', direktan je", kaže Milošević.

Stevanović uskoro puni 18 godina, a već je standardni prvotimac Partizana.

Baner 5

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Tuesday, 04.08.2020
00:38

Сваки циган свога коња хвали.

avatar
Delije Sever 021
Monday, 03.08.2020
23:59

Savo tinsi car, tvoje izjave su postale antologijske, kakav Marko Nikolic, on je NULA za tebe. Samo nastavi da veselis narod u ovim teskim vremenima, dobro ti ide. Nego da pitam, drvenom Sadiku jel skocila cena na 100 miliona, tvoje licno misljenje?

avatar
nemam pojma
Monday, 03.08.2020
23:29

Stvarno, bez veze. Već na par utakmica se vidi da smo slabiji sa Fićom u prvom a bolji sa Markecom u drugom poluvremenu. Azar bi ovde bio mega fudbaler, pet klasa ispred svih. Brži, bolji tehničar, lucidniji, jači u duelu, snažnijeg udarca od mališe, što je i normalno. Mali jeste talentovan, ali sumnjam da će dostići klasu Azara. Voleo bih, ali sumnjam.

avatar
Osijek 51
Monday, 03.08.2020
22:02

Svaki mladi fudbaler koji ima talenta i dobro radi , MORA svaku narednu utakmicu odigrati barem za nijansu bolje nego prethodnu. Ja to sada kod Filipa ne vidim, a svojevremeno se moglo vidjeti kod Milosevica, Mitrovica, sada Pavlovica....

avatar
Osijek 51
Monday, 03.08.2020
21:57

Mladi fudbaler koji ima talenta i dobro radi, MORA svaku narednu utakmicu idigrati barem za nijansu bolje od prethodne. To se svojevremeno moglo vidjeti kod Milosevica, Mitrovica, sada Pavlovica......Filip jednu uta

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 03.08.2020
20:44

Koliko god da vredi sada nebitno je jer ne smemo da ga prodamo pre nego sto zaigra za A reprezentaciju Srbije ili LS i pokaze od cega je satkan jer za njega vreme radi, a i za Partizan s njim makar do njegove 23. godine.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 03.08.2020
19:27

Mercedes Stevanovic. Podseca na Edena, to je tacno.

avatar
Dorotej
Monday, 03.08.2020
18:49

Znači već bolji od Azara. Ni manje ni više. Savo "Softfucker" radi PR za fudbalere, diskutuje o cenama, pun je priča. Mogao bi malo/puno da poradi na svom znanju. Po drugoj strani nama je super kada je takav lik trener Partizana.