Savo Milošević u Surdulici progovorio o Nathu i Filipu Stevanoviću!

Autor: Darko Mitrović
subota 15.08.2020.
19:22
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Uoči večerašnje utakmice u Surdulici, trener Partizana prokomentarisao dve teme koje možda i najviše zanimaju navijače Partizana u ovom trenutku.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Radnik i Partizan su u 19 časova počeli meč četvrtog kola Linglong Superlige Srbije, a neposreedno pred početak tog susreta, trener Partizana Savo Milošević govorio je za TV Arena Sport.

Kada su u pitanju očekivanja od ovog meča, Milošević je u najkraćem, poručio:

''Verujem da smo se opametili...'', podsećajući na greške sa prethodnih gostovanja, pogotovo onog u Novom Pazaru.

Malo iznenađenje je večeras što već drugu utakmicu uzastopno u ekipi Partizana nema Bibarsa Natha.

''Na osnovu događaja iz ovih par nedelja, moja odluka je da startnih 11 neće imati zagarantovano niko. Što se tiče Natha, samo taktička odluka u skladu sa onim što je trenutna situacija, nikako to ne znači da mi na njega ne računamo'', rekao je Milošević uz osmeh.

Na kraju, neizbežno pitanje posle sinoćnjih informacija u brojnim medijima - zna li Savo Milošević nešto više o navodnom transferu Filipa Stevanovića u Mančester junajted?

''Apsolutno ništa'', takođe uz osmeh je rekao Milošević.
-
Baner


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svojnasvome
Saturday, 15.08.2020
19:56

Ma se*es bre, imate lošu atmosferu....tim neko vreme zajedno a ništa ne igraju, nema pojacanja, tri godine bez desnog beka, Kalaba ide a to se zna godinu dana a vi ne rešavate problem i ne stvarate nov stoperski par, imate roster u ivanoviću i maticu, natko na klupi i igramo bez kreacije sa dva destruktivna vezba scekicem i zdjelarom. Umesto natko a da asano trpi i igra dal malo čolić il lazar pavlović.....jebote ovo kao da neko namerno radi...od kad je Djumi otisao partizan ne igra ništa a Savo se slihtao pored njega dok odbrana sa trenerom Curcicem doživljava istorijske kikseva......dno dna, kažem neću više al opet gledam ovo dno....odlazite bre vise

avatar
paok
Saturday, 15.08.2020
22:12

Slazem se sa svim sto si rekao ali ne i za Pavlovica. Kad god je igrao nista konkretno nije napravio.