Savo Milošević posle ''šestice'' sa novinarima - Kakva je situacija sa Tošićem i Nathom i šta to ''Đole radi lagano''?

Autor: Darko Mitrović
sreda 09.10.2019.
18:30
Izvor: Sportske.net

Praznik fudbala u Grošnici danas, brojni ovdašnji ljubitelji fudbala, posebno oni najmlađi, imali su priliku da upoznaju svoje idole. Kakve utiske je poneo trener Partizana Savo Milošević?

Sportske.net/Darko Mitrović
Sportske.net/Darko Mitrović

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana danas su sa 6:0 savladali domaću Vodojažu u Grošnici, pred više od 1.500 gledalaca, u lepom i prijatnom fudbalskom ambijentu, u selu nadomak Kragujevca.

Posle meča, trener Partizana Savo Milošević je u razgovoru sa novinarima izrazio veliko zadovoljstvo što je bio deo jednog ovakvog događaja, istorijskog za današnjeg Partizanovog domaćina i rivala.

''Profesionalno smo odigrali samo drugo poluvreme, ali o tome ću posebno sa igračima, a što se tiče ekipe Vodojaže, njima sve čestitke, veliki je uspeh za njih što su uopšte došli do ovog nivoa, da igraju sa Partizanom. Nije to lako za jedno selo, njima svaka čast.

Uvek je lepo videti mesta u kojima je fudbalska utakmica praznik, drago mi je što smo igrali upravo na ovom terenu, a ne nekom drugom i što smo omogućili ljudima ovde da vide Partizan.

Partizan ima mnogo ljubitelja fudbala širom Srbije. Danas nije bio pravi parametar, ali smo u dosta utakmica ove sezone pokazali da imamo ozbiljnu igru i da imamo prostora za napredak, da može još bolje, stranci pogotovo, da se naviknu jedni na druge, na ekipu i ekipa na njih. Sigurno se nećemo zadovoljiti sa ovim'', istakao je Milošević.

Prošlog vikenda, u porvenstvenom porazu od Voždovca u Humskoj (1:2), trojica igrača Partizana su doživela povrede. Brežančić je danas bio sa ekipom u Grošnici, a Milošević je otkrio kakva je situacija sa Tošićem i Nathom.

''Trebalo bi da bude ok, nije ništa ozbiljno, Natho je već sa reprezentacijom Izraela, Tošić je dobio dva-tri dana slobodno da to zaleči, posekotina je u pitanju, nije ništa ozbiljno. Srećom po nas, imamo tu reprezentativnu pauzu narednih deset dana, imaćemo vremena da ih oporavimo i spremimo za ono što nas čeka'', istakao je Milošević.

Današnji meč obeležio je Đorđe Ivanović, petostruki strelac, koji je posle meča odneo loptu u svlačionicu. Naravno, zaslužio je i pohvale od strane trenera.

''Od Đoleta se te stvari očekuju. Većina drugih igrača teško probija, teško se snalaze, Đole to radi lagano i zato ga imamo u ekipi. Moramo imati različite profile igrača koji rešavaju različite utakmice, danas je to bio Đole'', izjavio je Milošević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 09.10.2019
18:37

Ma nije penal za Partizan, igrač voždovca je samo posekao kramponima Tošića u predelu kolena, nije mu prepolovio nogu. Penal je za Bena jer je zvezda samo tako "poštena".