Savo ljut zbog ''besmislenih odluka'' sudije, a šta kaže o promašajima Sume i Ožegovića?

Autor: Darko Mitrović
subota 06.07.2019.
23:28
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Trener Partizana potvrdio ono što se po njegovim reakcijama moglo videti i tokom meča.

Beta/Miloš Miškov/Mo
Beta/Miloš Miškov/Mo

Povezane vesti

Partizan je večeras poražen od ljubljanske Olimpije sa 1:0, golom Čekićija iz penala u 77. minutu, a posle meča crno-beli mogu da žale za nekoliko odličnih prilika koje nisu iskoristili Ognjen Ožegovgić i Sejduba Suma tokom prvog poluvremena.

U drugom poluvremenu viđeno je nekoliko grubih startova defanzivaca Olimpije, a posle jednog od njih, kada je Umar Sadik dobio udarac u glavu, trener Partizana Savo Milošević je burno reagovao kod sudije, jer takve startove nije adekvatno kažnjavao.

Posle meča, Milošević je pojedine odluke sudije nazvao ''besmislenim''.

''Nisam nikada komentarisao suđenje, neću ni danas mada mi je danas bilo nejasno da na prijateljskoj utakmici čovek radi takve stvari, potpuno nepotrebno. I onda se stvara nervoza koja ne treba nikome, a proističe iz besmislenih odluka. Ali sve te stvari su prolazne'', istakao je Milošević, prenosi ''Telegraf''.

Kada su u pitanju pomenuti promašaji Sume i Ožegovića, šef struke crno-belih je imao razumevanja.

''Danas manjak koncentracije, ali to je direktno posledica umora jer nismo smanjili intenzitet rada nego smo povećali od kada smo u Sloveniji. Umor dolazi brže i pada koncentracija, kada se to sredi biće to mnogo bolje'', optimista je Milošević.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slavko Knezevic
Sunday, 07.07.2019
15:24

To za sudije je normalno jos gore nas ceka u prvenstvu.Ljudi mi nismo dali gol,koga on laze?

avatar
REVOLT OF MILAN
Sunday, 07.07.2019
14:27

Dorotej, i jesmo se ispromasivali u prvom poluvremenu. Za penal si u pravu.

avatar
Delije Sever 021
Sunday, 07.07.2019
02:02

Drugi koriste pripremne meceve da uigravaju ekioe a vi koristite pripremne meceve da vezbate kukanje na sudije... I ide vam odlicno, bice orave kuknjave kad je najpotrebnije. Otrescete se Rikarda koji iako isfoliran i sebican nesto i zna a u nedostatku normalnih napadacavratili ste Ozegovica koji se vise istakao izjavama i koji realno procentualno ima jako losu iskoriscenost sansi bio umoran ili odmoran pa sad sta je ostalo drugo nego ono vase cuveno cega se drzite vec koju godinicu u nazad: "sudija lopove".

avatar
MihajloCZV
Sunday, 07.07.2019
00:31

Uvek su vam sudije krive. Kme kme.

avatar
Silent
Saturday, 06.07.2019
23:33

Opet sudije krive🤣

avatar
Realan_PFC
Sunday, 07.07.2019
00:34

pa ocigledno nisi gledao mec ......... dao im je gomilu prekrsaja za ciste lopte, scekic skace ruke uz telo, 2 igraca ga u sendvic pritisnula, uzme loptu u skoku, ovaj jedan se odbije i padne, dobije prekrsaj, pa zdjelar uzme cistu loptu i zagradi se, okrene lika jednim potezom, ovaj ga povuce za sorc, zdjelar padne u nazad preko njega, opet faul za sloveniju, lik pada u 16, mladi lazar pavlovic odustao od kontakta 10 metara ranije, penal za slovence .............. u pravu je savo, besmislene odluke u jednoj prijateljskoj utakmici, tako navlaciti za domacina kao da utakmica ima takmicarskog znacaja ............. najsmesnije incident na kraju zbog jos jednog cistog starta brezancica, povlacenje za dres od strane slovenaca, sudija dosudjuje kontrafaul za slovence, Lola naravno puko a smiruje ga mladi lazar pavlovic :D ............. sudija uneo nepotrebnu nervozu u prijateljsku utakmicu

avatar
magister
Sunday, 07.07.2019
11:21

U pravu ste. Cele utakmice - ne samo potpuno različit kriterijum, nego ne sviranje očiglednih preoštrih startova i faulova nad igračima Partizana, a onda sviranje apsolutno nepostojećih za Olimpiju. Ali, bitnije je da je utisak uglavnom - loš.

avatar
Dorotej
Sunday, 07.07.2019
09:01

Zaboravio si da napišeš da se dogodila "oružana pljačka" v Ljubljani. A ono kad je lopta pogodila igrača Partizana u ruku, pa je mogao da "bidne" jod jedan penal, nikom ništa. Baš si me nasmejao sa komentarom.

avatar
Dorotej
Sunday, 07.07.2019
08:46

Ljudi, to sa sudijama postaje smešno. Na prijateljskoj utakmici vama sudije smetaju. Treba da vas brine podatak da Partizana nigde nije bilo u celom drugom poluvremenu. Ukupno gledano Olimpija je imala više šansi, a vi ste se ISPROMAŠIVALI. Lažete sebe. Opet Albanac. Odbranu vam je pravio smešnu. Zadnja linija ne zna da iznese loptu. Eh te sudije.

avatar
babaroga
Sunday, 07.07.2019
08:15

Lola naravno puko. I pokusao on da deli "pravdu" onakvu kakvu on zeli. I kako je kaznjen zbog toga? Nikako? A mislio sam da sudija jedva ceka bilo sta da vas upropasti, cudno da nije za ono udaranje igraca bez lopte izvadio karton. Navikli ste iz mracnih vremena da sami sebi dosudjujete penale pa sad problem kad vise ne moze tako. Ali, polako, gde ima navike ima i odvike.

avatar
Delije Sever 021
Sunday, 07.07.2019
02:04

Ma nema veze to sta si ti sve gledao i sta se desilo, nego... Zar su uvek i svuda sudije krive za sve vama? Bas uvek sudije? A bas nikad vi?

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 07.07.2019
01:40

Vi ste navikli da sudije kradu Partizan pa vam je ovo normalno.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 07.07.2019
01:39

Ovo je bio odličan trening za protiv zvezdinih sudija. Ako hoće da pobeđuju sudije moraju da dovedu još 2 golgetera koja će iz par šansi davati po 2 gola na svakoj utakmici.