Savo kritikuje igru Partizana, Pižon čeka Zvezdina pojačanja

Autor: Darko Mitrović
utorak 12.12.2017.
13:34
Izvor: Sportske.net, TV Pink

Nove reakcije posle jučerašnjeg žreba u Nionu.

EPA/ANDREJ CUKIC
EPA/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Legende Crvene zvezde i Partizana, Vladimir Petrović Pižon, odnosno Savo Milošević gostovali su jutros na TV Pink, gde su komentarisali jučerašnji žreb 1/16 finala Lige Evrope.

Crvena zvezda će u februaru odmeriti snage sa moskovskim CSKA, a Partizan će na megdan Viktoriji Plzenj.

''Nikad nisam voleo da igram protiv ruskih klubova. Tvrdi igrači, teški, uporni, mada se malo promenio njihov fudbal u poslednje vreme. I oni vole sad već i da se nadmeću, ranije su igrali fizički jako.

Ja sam voleo da nam dođe Braga.

To su sve iskusni igrači koji dugo igraju zajedno. Jedan ozbiljan tim i veoma teško će nam biti, ali jedno je u priči, a drugo na terenu'',
istakao je Vladimir Petrović, govoreći o Zvedinom rivalu.

Ipak, popularni Pižon veruje da će uprava Crvene zvezde odraditi dobar posao u prelaznom roku i da će ekipa Vladana Milojevića biti još jača.

''Ne sumnjam da ćemo dovesti par igrača, ali i oni će. Oni to mnogo lakše rade nego mi, jer imaju više para. Ali, treba pogoditi i pri dovođenju igrača. Ako dovedemo dobre igrače, možemo da se uhvatimo u koštac sa njima'', naglasio je Pižon i zaključio:

''Ako gledamo koje plate imaju naši igrači u odnosu na ove bogae klubove, mi igramo najbolji fudbal u Evropi''.

Savo Milošević
nije zadovoljan kako Partizan igra u poslednje vreme, iako su i crno-beli u Evropi ostvarili ogroman uspeh. On smatra da je Viktorija najjači rival sa kojim će se ove sezone susresti ekipa Miroslava Đukića, pa poručuje da tokom zime mora dosta posla da se obavi kako bi tim iz Humske bio ravnopravan u ovom dvomeču.

''CSKA je u stanju da dovede bilo koga, Viktorija nije toliko atraktivna, ali i Zvezda deluje bolje na terenu u odnosu na Partizan, pa su šanse podjednake.

I kada je bilo izvlačenje grupa LE, rekli smo da je Zvezda dobila jaču grupu, pa je uspela da prođe, ali neće biti lako ni jednima, ni drugima.

Ja se nadam da neće biti strahopoštovanja. Partizan ako želi da uđe ravnopravno, moraće mnogo bolje i defanzivno i ofazivno. U Ligi dosta škripi, a Viktorija je bolja od svih ekipa sa kojima se Partizan sreo u grupi.

Sigurno je da je i trener Đukić svestan da može mnogo bolje. Par meseci je pred njima, ima vremena, možda dovedu i neka pojačanja'',
istakao je Milošević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ercov
Tuesday, 12.12.2017
16:46

Najveci problem je u treneru a odmah zatim i u Ilijevu jer je jenostavno promasio pojacanja za ovu sezonu. Covek je lepo i ozbiljno poceo a onda kao sto to u nas biva, poleteo vise nego sto mu to ime i zvanje dozvoljava tj pokazao realnu stranu svoje diskutabilne licnosti. Ni jednom se ova dvojca nisu samokriticno obratili u javnosti i pored tolikih propusta i loseg rada u klubu vec nastavljaju da foliraju i lazu celokupnu armiju navijaca Partizana. Samo glup i corav ne vidi da je Partizan ove sezone za 50% slabiji tim od predhodnog, da nema igru, da nema kvalitetan igracki kadar i da je na nase prvenstvo vec na samom pocetku potpisao kapitulaciju.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Tuesday, 12.12.2017
21:44

Koga je bre iliev promašio, šta lupaš? Da li je Ožegović strelac gola za 1/16 finala promašaj, da li je Tavamba koji je jedan od retkih igrača koji mogu driblati i u evropi promašaj? da li je stojković promašaj?

avatar
DR DRE
Wednesday, 13.12.2017
09:23

Da li je Evropa jedino sto mi igramo? Suma i ozegovic se bas i nisu pokazali do sada, ozegovic svakako nije igrac za nasu prvu postavu - nemamo pravog centralnog veznog, i golmana smo doveli jedva i tek na kraju, po levom krilu nemamo pravu opciju, odnosno, cak je mozda i imamo, ali, ne koristimo je, a taj povratak Alena je svakako bio neplaniran i potpuno slucajan, prvi novi stoper (celavi Miletic) je jedna teska kiksara skromnog kvaliteta, Antonov nam ni ne igra, a u prvenstvu imamo vec cak sedam utakmica (tek sedmi na tabeli ?!?!??! po bodovima osvojenim kod kuce) na kojima nismo pobedili sto je samo jedan od brojnih razloga zbog kojih mora da se kaze da je Djukic zakazao, a i to ide na dusu sportskom direktoru koji se njime stalno hvali. Zbog cega Everton nije ranije dobio ponudu za novi ugovor? Zasto je otisao mali Petrov? Zasto je N. Stevanovic u Teleoptiku, zasto je skrajnut El Munir (dobrim delom i Marjanovic jer ni on nije prijavljen za LE) i sta u klubu i dalje radi Djilas? Zasto se i dalje saradjuje sa ramadanijem? Zasto Iliev vredja Partizanove navijace sa istocne i zapadne tribine na najgori i najruzniji nacin?!

avatar
Tuesday, 12.12.2017
15:06

U pravu je Savo.Što se tiče prelaznog roka Miletića treba prodati.Ima dobru cenu u odnosu na njegov kvalitet a u klubu imamo još 2 beka.Treba nam jedan rezrevni desni bek i jedan vrhunski stoper sa internacionalnim iskustvom,sad kolko je to realno...Ja bih najradije da pokuša Ivica da dovede Subotića makar i na pozajmicu jer mu karijera ide silaznom putanjom.Prodati i Jevtovića i dovesti kreativnijeg veznog. Prodati i Jankovića i dovesti Sulejmanija i dovesti jednog strašnog napadača. Znači 4-2-3-1: Stojković- Vulićević-Mitrović-???(Subotić)-Antonov- Everton-???-Tošić-Suma-Sulejmani-???(neko tipa Kleo,Gohou)

avatar
DR DRE
Wednesday, 13.12.2017
09:27

Obrni Subotica i Mitrovica, a treba nam i bolji desni bek. Raca i Gou su vec dogovoreni, Rukavina je vec nacelno pristao, velika zelja Djukica su jedan igrac iz Spanije (krilo i ofanzivni vezni, jedino me nervira sto je on levonog isto) i jedan stoper cije ime jos uvek ne znam, ali me raduje sto trazi i to jer smo jako tanki. Nadam se jako da je sve ovo tacno, svakako su to pozicije koje treba da pokrijemo mada bih vise voleo Sulejmanija nego tog iz Primere (znam prezime, ali necu da ga otkrivam), voleo bih mozda cak i neku crncugu Afrikanca umesto Petrovica, a i Gajica pre AR.

avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 12.12.2017
14:50

''Ako gledamo koje plate imaju naši igrači u odnosu na ove bogae klubove, mi igramo najbolji fudbal u Evropi''. E to je to, pravo u centar.

avatar
DR DRE
Tuesday, 12.12.2017
14:42

Stojkovic, Everton i Tosic, ali, i Mitrovic, Antonov i Pantic (Suma)- to je ono sto trenutno imamo za prvih 11 i za LE, a sto je korektno i sto ima prodju, trebaju nam centrala (5-8-9), trebaju nam desni bek i igrac po levoj strani, treba nam jaca klupa, trebaju nam remont i cistka, trebaju nam kvalitetni stranci koji prave razliku i samo takvi u klubu i timu da postoje i borave u narednom periodu, nikakvi polutani ne dolaze u obzir, trebaju nam klinci iz nase skole. Na kraju, trebaju nam i uprava, sportski direktor i trener na nivou naseg renomea, a ne ovo sto sad imamo, treba nam jaka logistika i jaka zaledjina koja nije politicki obojena u slucaju da neko slucajno krene da remeti nase ljude na terenu, neka siva eminencija, da se tako izrazim i tako docaram profil i prototip onoga sto nedostaje Partizanu vec poduze vreme...

avatar
ludak
Tuesday, 12.12.2017
14:42

lepa diskusija. osim sto viktorija nije bolja od dinama... no, sve ce se videti...