Savo kritikuje igru Partizana, Pižon čeka Zvezdina pojačanja

  • Autor: Darko Mitrović

  • 12. decembar 2017.

  • 13:34

  • Izvor: Sportske.net, TV Pink

  • facebook
  • twitter
  • email

Nove reakcije posle jučerašnjeg žreba u Nionu.

Savo kritikuje igru Partizana, Pižon čeka Zvezdina pojačanja
Foto: EPA/ANDREJ CUKIC
Legende Crvene zvezde i Partizana, Vladimir Petrović Pižon, odnosno Savo Milošević gostovali su jutros na TV Pink, gde su komentarisali jučerašnji žreb 1/16 finala Lige Evrope.

Crvena zvezda će u februaru odmeriti snage sa moskovskim CSKA, a Partizan će na megdan Viktoriji Plzenj.

''Nikad nisam voleo da igram protiv ruskih klubova. Tvrdi igrači, teški, uporni, mada se malo promenio njihov fudbal u poslednje vreme. I oni vole sad već i da se nadmeću, ranije su igrali fizički jako.

Ja sam voleo da nam dođe Braga.

To su sve iskusni igrači koji dugo igraju zajedno. Jedan ozbiljan tim i veoma teško će nam biti, ali jedno je u priči, a drugo na terenu'',
istakao je Vladimir Petrović, govoreći o Zvedinom rivalu.

Ipak, popularni Pižon veruje da će uprava Crvene zvezde odraditi dobar posao u prelaznom roku i da će ekipa Vladana Milojevića biti još jača.

''Ne sumnjam da ćemo dovesti par igrača, ali i oni će. Oni to mnogo lakše rade nego mi, jer imaju više para. Ali, treba pogoditi i pri dovođenju igrača. Ako dovedemo dobre igrače, možemo da se uhvatimo u koštac sa njima'', naglasio je Pižon i zaključio:

''Ako gledamo koje plate imaju naši igrači u odnosu na ove bogae klubove, mi igramo najbolji fudbal u Evropi''.

Savo Milošević
nije zadovoljan kako Partizan igra u poslednje vreme, iako su i crno-beli u Evropi ostvarili ogroman uspeh. On smatra da je Viktorija najjači rival sa kojim će se ove sezone susresti ekipa Miroslava Đukića, pa poručuje da tokom zime mora dosta posla da se obavi kako bi tim iz Humske bio ravnopravan u ovom dvomeču.

''CSKA je u stanju da dovede bilo koga, Viktorija nije toliko atraktivna, ali i Zvezda deluje bolje na terenu u odnosu na Partizan, pa su šanse podjednake.

I kada je bilo izvlačenje grupa LE, rekli smo da je Zvezda dobila jaču grupu, pa je uspela da prođe, ali neće biti lako ni jednima, ni drugima.

Ja se nadam da neće biti strahopoštovanja. Partizan ako želi da uđe ravnopravno, moraće mnogo bolje i defanzivno i ofazivno. U Ligi dosta škripi, a Viktorija je bolja od svih ekipa sa kojima se Partizan sreo u grupi.

Sigurno je da je i trener Đukić svestan da može mnogo bolje. Par meseci je pred njima, ima vremena, možda dovedu i neka pojačanja'',
istakao je Milošević.
  • facebook
  • twitter
  • email

Komentari