Savo je streptomicin za Zvezdu, Partizan opet dobio derbi!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 22.09.2019.
19:56
Izvor: Sportske.net

Zvezda nije prišla golu!

Darko Gajić/Sportske.net
Darko Gajić/Sportske.net

Povezane vesti

Ekipa Partizana je uspela da slavi u "večitom derbiju", 161. po redu i to rezultatom 2:0 (0:0). Miloševićev tim je igrao sjajno, dok je Crvena zvezda totalno podbacila.

Partizan je danas bio bolji u prvom poluvremenu, agresivniji, a već u trećem minutu su mogli preko mladog Stevanovića do gola. Asano je pronašao mladog fudbalera na desnoj strani, a Stevanović je šutirao pored gola.

U nastavku Crvena zvezda je imala par opasnih napada, ali bezuspešnih, dok je na drugoj strani Partizan imao inicijativu i stvorio je par poluprilika.

Stevanović je imao još jedan udarac, Sadik dobar pokušaj petom, ali promene rezultata do kraja poluvremena nije bilo. Vulić je za Crvenu zvezdu šutirao nakon povratne Marina iz kontre, ali je njegov udarac blokirao Ostojić.

Crvena zvezda je bila slaba u prvom delu igre, Milojević je bio besan u par navrata jer njegovi izabranici nisu uradili ono što im je rečeno, pa smo morali da sačekamo drugo poluvreme za nešto ozbiljnije.

Fantastična šansa za Partizan na startu drugog poluvremena. Sadik je odlično odložio loptu za Natha koji mu uzvraća pas, Sadik se našao u veoma izglednoj šansi, ali je šutirao veoma loše i Borjan je dobro intervenisao i sačuvao svoj tim.

Partizan bolji i u nastavku, a Crvena zvezda je imala problem i da dođe do šesnaesterca, da ne pričamo o stvaranju šansi.

Usledio je jedan period kada niti jedna ekipa nije igrala dobro, Milošević se ljutio i na sudije i na svoje igrače, mnogi od nas su pomislili da je napravio grešku uvođenjem Sume i Tošića, ali to nije bila istina.

Desio se 84. minut, Asano je ukrao loptu, dodao do Sume, ovaj je uputio neodbranjiv udarac koji je završio u rašljama gola Borjana za 1:0! Da bude čarki pobrinuo se Suma, proslavio je gol pred "Delijama", što je zasmetalo Borjanu koji je odmah reagovao.

Zander Filip Stevanovic
Beta/Branislav Božić

U nastavku jedina šansa za Zvezdu na ovoj utakmici, Marko Marin je mogao u 89. minutu da donese Zvezdi izjednačenje nakon što je lomio odbrambene igrače crno-belih, ali je prebacio gol.

Nakon toga je Vulić morao da prekine akciju Partizana nakon čega je dobio crveni karton, a samo minut kasnije, Partizan stiže do 2:0 i to preko još jednog rezerviste, Zorana Tošića. Rajko Brežančić je uspeo da uputi fantastičan centaršut, Bambi je bio na pravom mestu i postigao je gol za konačnih 2:0.


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

100 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
yllb
Monday, 23.09.2019
09:13

Mislim da je ovo najvise pobeda Save nad Milojevicem. Od igraca koji su po imenima i trzisnoj vrednosti daleko slabiji od Zvezde je napravio tim koji zna sta hoce i u kom svaki igrac zna svoju ulogu. Pritom je vrsio prave izmene u pravo vreme.

avatar
REVØLT
Friday, 27.09.2019
19:12

Ko je bre daleko slabiji po imenima? Smejurija.

avatar
nemam pojma
Monday, 23.09.2019
03:50

Jednostavno je. Partizan igra preciznije i brže, pa samim tim i savremenije. Još da nam je klasni napadač bili bi baš solidni.

avatar
T. Henry
Monday, 23.09.2019
02:06

Ne znam gde ste vi videli fudbal, ono je bilo durisanje lopte pa ko se bolje snađe a bolje se snašao Partizan, toliko pogrešnih pasova sa obe strane pa to je užas, osećaj da je utakmica trajala tri sata

avatar
miki1108
Monday, 23.09.2019
01:48

Opet je Zvezda sampion i osvojice titulu i ove godine. Nista im ova pobeda nece znaciti na kraju prvenstva.

avatar
Milos Kosta Kostic
Sunday, 22.09.2019
23:40

Citajuci ove komentare, prosto mi je zao sto nisam gledao kako nas je unistio Partizan. Cestitke komsijama za ovako dobar samar, koji ce, nadam se, da nas malo otrezni i trgne iz sna jer mi od samog starta sezone igramo ocajno.

avatar
Mads87
Sunday, 22.09.2019
23:33

Dosadili ste i Bogu i ljudima sa kuknjavom kako ce se suditi kako ste vi jadni sami i niko vas ne voli i sve je protiv vas.Evo ja ovde vidim navijace zvezde koji cestitaju Partizanu na pobedi i boljoj igri i ja se prikljucujem tome. Kada cete vi kao navijaci Partizana doci i reci nekada cestitamo zvezdi na ligi sampionaili kad smo dobili liverpul?Evo vi i veceras umesto da pricate kako je vasa ekipa dobro igrala vi se bavite zvezdom.Odjednom onom vasem sa zvezdicama objavljuju komentare sve radi kao sat ne kuka vise na sportske .net kako je cenzurisan. Suma je bolji od Neymara a celavi Milekic je broj 1 bek. Odjednom sve radi kako treba a sto neko ne pomene od vas da ono faula nad stojkovicem videlo nije. Sve i da ga nije ponistio mi bi izgubili veceras.Telekom nije dao dinara, drzava ne da nista, niko vam dinara ne da.Ko onda plati sumu pa ga salje na pozajmice godinu dana , ko plati asana , ko placa burek i jogurt za koji garant igraju i natho i tosic i sadik i lazar.Prestanite da kukate i volite svoj klub ili jos bolje napravite jos 2 frakcije

avatar
Dragan Nikolic
Monday, 23.09.2019
05:42

Ти помињеш Суму а ваше рупе од игрча коштају питај бога. Ћути и тугуј и прочитај мало правила можда прогледаш и видиш тај фаул који сада од беса не видиш!

avatar
paok
Monday, 23.09.2019
06:11

Ispade da vam niko nije cestitao, ajde molim te. Ti ako neces nekome da cestitas tvoj problem, i ovako si teska srca ti uradio. Svaki kontakt sa golmanom je faul u 5 metara. Sad lose sudjenje a sa Indjijom ste svi branili golmana koji je bii najbolji a onda onako slucajno igrao glavom umesto da pusti loptu da izadje.

avatar
Гробар1971
Sunday, 22.09.2019
21:44

Ubi ih Suma kao zeca ...

avatar
MMK
Sunday, 22.09.2019
23:08

I see what you did there 😁

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Sunday, 22.09.2019
20:56

Zasluzena pobeda,bili su bolji veceras nema tu sta.Nije bio faul nad Stojkovicem za 1:0 Milunovic sto je dao,ista situacija Tavamba dao protiv Manojlovica pa ste govorili nije faul,takodje ni ovo nije faul,svejedno i sa tim golom mislim da ne bi pobedili.

avatar
Le Tissier
Sunday, 22.09.2019
23:09

Ne sme da se dira golman u petercu, jako jednostavno. Cisto ponisten gol...

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Monday, 23.09.2019
02:14

Sto onda nije ponisten gol tavambe?

avatar
nenadnenad1234
Sunday, 22.09.2019
23:26

Nije ista.
Pogledaj bolje onaj snimak i videces da Tavamba tamo prvi udara loptu, dok Manojlovic pliva u prazno i kaci se na Tavambu, dok ovde Zander kontakt sa loptom nije ni imoa vec je pokupio Stojkovica.

avatar
ŠDanilo
Sunday, 22.09.2019
20:55

I da nije bilo devetnaesterca sad bismo bili u plusu bod ili dva, a ovako pošteno smo u minusu.

avatar
svetski prvaci 1991
Sunday, 22.09.2019
20:39

Dok je Milojevića Zvezda neće pobediti Partizan.

avatar
Monte_Kristo
Monday, 23.09.2019
11:08

Uh jedva cekam da ode Milojevic,pa da opet grcmo u dugovima i borbi za trece mesto u ligi,o Ls necu ni da pisem.Pa kako vas nije sramota da pisete o njemu,pa dobio je derbi 2-1 pre manje od godinu dana,ali toga se ne secate,jel?Najbolji trener u istoriji Zvezde a vi bi da ga terate posle jednog loseg dana.Postaje mi odvratno kad vidim kakav smo narod postali,sve strucnjak do strucnjaka,poljanu nisu videli u zivotu,kad sutnu loptu povrede se.Ista stvar kao i sa Saletom Djordjevcem.Od Legende do dunstera linija je tanka,samo kod NAS!

avatar
Čeki
Sunday, 22.09.2019
20:26

Cestitke Partizanu, potpuno zasluzeno. Veca zelja, agresivnost i daleko precizniji pasovi. Sto se tice nase igre, ovo ide na dusu treneru: u derbiju nam uvezbava neku formaciju koju nismo ni igrali, Garsija koji se pokazao precrtan u korist van la Pare, da ne pominjem ovu kukavicku igru celu utakmicu. Pa ja ne mogu da verujem da covek forsira igru gde mi samo cekamo kad cemo da primimo gol, nema borbe, agresivno stajanje na igracu, nista od toga. Na stranu sve sto je Miloje uradio, ali ovakve odluke i ovakvo forsiranje ove igre koju Zvezda ocigledno ne zna da igra je za kritiku. Nadam se da ce nas ovaj poraz otrezniti i da je Miloje naucio iz Miloseviceve taktike kako treba biti agresivan na igracu pa cak i kad se branis, a ne da cuvas neki prostor. Cestitke Partizanu jos jednom, mi smo bili negledljivi.

avatar
Dorotej
Monday, 23.09.2019
09:31

Milošević je preuzeo način presinga Bajerna protiv koga nismo mogli da iznesemo lopta na protivničku polovinu. Zato nam se to dogodilo i protiv Partizana. Super ti je komentar. Samo pokazuje zrelost nas navijača Zvezde da ne tražimo razlog poraza u svetskim zaverama nego u našem dvorištu.

avatar
Čeki
Tuesday, 24.09.2019
16:08

Ja uvek gledam da ne mesam pristrasnost u moje rasudjivanje. Kritikujem kad je lose ma protiv koga igrali jer tezim za tim da vidim savrsenstvo, ma koliko to tesko ostvarljivo bilo. Kad bi treneri gledali malo ovaj sajt, mogli bi od mnogih ljudi da izvuku dobre pouke i da nadju korisne savete za svoju igru. Mnogi me kritikuju kad napadam Miloja za stil igre jer nam je toliko dao. Ja se slazem, ali nama su ove kvalifikacije zamazale oci i igra nam je bila dobra u mozda 2-3 utakmice sveukupno. Kad god je lose kritikovacu, nema kod mene da treba da cutim zbog mnogo dobrih stvari koje su uradjene.

avatar
Südkurve München
Sunday, 22.09.2019
20:18

Svaka cast Partizanu na pobedi i Grobarima za skandiranje

avatar
Realni Arthur
Sunday, 22.09.2019
20:16

Partizanu, cestitam na pobedi, zasluzeno, nema sta. Samo da vas podsetim, cist gol Milunovica ponisten (gledajte gol Tavambe ista situacija ma jos jaci sudar) ali, verujte mi, ovo je pobeda pravde, a kojim slucajem da je Zvezda dobila tim golom bila bi cista nepravda, ne zato sto Partizan bio mnogo bolji, nego zato sto Zvezda ne zalsuzuje ni jedan neresen rezultat u poslednjih par derbija, znaci da se razumemo, BRAVO za Partizan, bravo za zalaganje, za volju, energiju i sve, bravo za Sumu i Tosica, e ovo su utakmice gde se pokazuje znanje, zelja, ljubav prema svom klubu, e to je falilo Zvezdi, ne ove vec odavno takav pristup fali Zvezdi, i zato ovo je dobra lekcija. Nije sramota da se izgubi od Partizana ili obrnuto, ali sramota je da se izgubi ovak, bez i jedne prilike, ajde jedna polu prilika Marina, koji jos jednom me razocarao, ali ovog puta mnogo, bas mnogo, pa ja kao Zvezdas nisam osetio radost od tekme gde smo dobili 3 1, one Vieira, Katai kad su dali golove, to je zadnja tekma gde se video zar igraca i nikad vise. Ne znam sta vise da doam, Zvezda kao da nema sredinu, ja zaista ne znam na sta ovo lici Milojevicu, ali meni lici ruzno, bez taktike, bez volje, bez borbenosti, ma dosta bre vise, svaka cast tebi za plasman u LS, i te pare koja Zvezda dobije, ali zar toliko su Zvezdini igraci losi, ovo je zaista ozbiljno pitanje, a treba i ozbiljan odgovor. Pa mi sve voje uspehe imamo na 1 1, ili 0 0, ili nereseno, ljudi, mi Indjiju dobili sa dosudjenim nepostojecim penalom, nema veze. Partizanu zelim sve najbolje, mnogo uspeha, i prvi put kao Zevzdas se osecam toliko moralno porazen da odavno nisam imao ovo osecanje. Ajde slomljenog srca zelim mojoj Zvezdi koja izgleda kao brod bez kormilara, srece i uspeha ali bez sudijske pomoci ako je moguce, jer Zvezda ima kvalitet da dobije sve protivnike u JSL ligi, samo valjda emotivno su spraznjeni, ja drugi razlog ne vidim.

avatar
petar000
Monday, 23.09.2019
01:31

Ni blizu ista situacija Tavambina i ova veceras. Znaci na Tavambu je onaj vas (ne znam kako se zvase) naskocio i ispustio loptu, a veceras je Stojkovic stajao u mestu, a Zander se zaleteo i zakacio ga po desnoj ruci. Znaci, ne znam da li je ovo veceras bio faul (sigurno nije bilo bez ikakvog kontakta), ali situacije nemaju veze jedna sa drugom.

avatar
paok
Monday, 23.09.2019
06:16

Imate previse igraca i zato tako i igrate. Imate 8 stranaca i uvek morate pola ekipe da menjate i ne mozete da se uigrate, sto je i normalno. Pogledaj samo sastav zadnje 3 utakmice.

avatar
Vlada Mutavi
Sunday, 22.09.2019
20:15

I kako ono reče Dragiša koji i danas centriše, ali u nekim drugim delatnostima, Zvezda ima najbolji tim. Tim koji protiv Partuzana nije imao ni jedan šut u okvir gola, što je malo nedopustivo i veoma neverovatno s obzirom da je najbolji.

avatar
Колатерална Штета
Sunday, 22.09.2019
20:14

Zanima me kakve će zamerke i sudijske greške i krađu da nađu dežurni klovnovi??? :D

avatar
Mads87
Sunday, 22.09.2019
23:34

Dezurni klovnovi ste vi jer o tome samo vi pricate.Niko vas ne voli jadne ni drzava ni deda mraz niko.

avatar
Dorotej
Monday, 23.09.2019
09:33

He, he. Dobra fora. Oni so "Kalimero" publika. NJih ni deda Mraz ne voli.

avatar
proyectant
Monday, 23.09.2019
07:56

Vidi zatvorite ostale utakmice, jer sa Partizanom ne mozete da sredite. :D

avatar
Колатерална Штета
Monday, 23.09.2019
04:15

Javio se jedan, ajmo dalje... Kako se sada prave nalozi samo da bi se ishejtovalo ovo

avatar
Consigliere 1927
Monday, 23.09.2019
01:58

Nije bolest sve sto boli

avatar
Robert Lewandowski
Sunday, 22.09.2019
20:06

Previše se Zvezda otvorila, trebao je Miloje da stavi Kanjasa umesto Boacija kako bi još malo pojačao defanzivu... 😂 Zvezda gotovo bez šanse, izuzev onog sutra Marina, slicno kao protiv Bajerna! 😂 Dovoljno je samo reci da Zvezda nije imala ni jedan šut u okvir gola... 😏 Suma pokazao klasu, još kada se Markec uigra biće Partizan preozbiljna ekipa... 👊

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 22.09.2019
22:05

zvezda je imala samo 2 šuta van okvira gola protiv Partizana, a protiv Bajerna 2 puta Žander plus 1 Marin, možda još neki da se ne sećam, ali više joj je Bajern dozvolio nego Partizan. Ne kažem da je Partizan jači od Bajerna, ali sigurno bi mnogo bolji otpor pružio od zvezde, bar ne bi igrao onako defanzivno, bunker 85 minuta.

avatar
Dorotej
Monday, 23.09.2019
09:36

Ne umete da budete veliki u porazu, a još manje u pobedi. Imaš dušu k'o pauk j.a.j.a. Nadam se da će ovaj Partizanov administrator da mi pusti komentar.

avatar
Robert Lewandowski
Monday, 23.09.2019
03:18

Verovatno bi Partizan i Bajern igrali utakmicu na gol vise. Zvezda je igrala kao treceligas protiv Bajerna. Ne kažem da je trebala da napadne svim silama, ali ono bar malo... 😂 Partizan bi izgubio, ali dostojanstveno... 😏

avatar
Mads87
Sunday, 22.09.2019
23:35

Kako radi redakcija sportskih a kojom brzinom objavljuju komentare sada?Nemas primedbi?

avatar
Mads87
Sunday, 22.09.2019
23:23

Kako ti sad brzo objavljuju komentare a ? Sada nema problema sa objavljivanjem hahahahaha
Kolko ste jadni grobarcici

avatar
poljskikupanjac
Sunday, 22.09.2019
20:05

cist gol ponisten nadam se da ste zadovoljni sa sudjenjem , toliko povlacenja i nema zutog a vulicu drugi zuti ,na stranu to sto zbog glupih ptavila nisu mogla da igraju cetvorica

avatar
petar000
Monday, 23.09.2019
01:33

Koja povlacenja konkretno? Ajde jedno navedi od tolikih. Sto se tice pravila, jesu glupa, ali nisam bas nesto video da se Zvezda buni protiv njih.

avatar
paok
Monday, 23.09.2019
06:19

Ponisten je opravdano, be sme kontakt u 5 metara. A jel Vulic nije zasluzio karton, trebao je Zdjelaru ruku da iscupa pa tek onda da ka kazni, inace taj drugi zuti je bas uticao na rezultat. Da ga nije dobio imali bi barem sansu za sut u okvir gola i to posle 200 minuta.

avatar
Delije Sever 021
Sunday, 22.09.2019
20:05

Iskrene cestitke Partizanu na vise nego zasluzenoj pobedi, utakmica je bila ruzna ali su igraci Partizana mnogo vise zeleli pobedu sto se i videlo, na kraju su nas jos i dobro nadigrali.
Sa druge strane, njihov uspeh je utoliko veci posto su dovodili sve besplatno a mi placali igrace silne milione, zeleli su pobedu i zasluzeno je dobili.
Moj dobri Miloje, dzaba tebi i Krasnodar i Salcburg, dzaba i Liverpul ako nisi sposoban da sa tolikim ulaganjima dobijes Partizan, sve ti je dzaba.
Slavite, zasluzili ste to.

avatar
Le Tissier
Sunday, 22.09.2019
20:01

Kekekekeke 😊😛

avatar
The_Matrix
Sunday, 22.09.2019
20:00

Zvezda je smesna ekipa. Da im je bio malo tezi put ka LS sad bi igrali samo ovu nasu ligu gde bi ih sudije spasavale protiv Indjije

avatar
Mads87
Sunday, 22.09.2019
23:36

Evo ovo je komentar ogledalo navijaca partizana :). Nigde svoj klub covek pomenuo nije.Sve iskompleksirani navijaci zvezde

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Sunday, 22.09.2019
20:00

Заслужен пораз. Како смо одиграли, другачије није ни могло да буде.

avatar
Dorotej
Monday, 23.09.2019
09:40

Istina. Svi Zvezdini navijači smo jednoglasni oko toga i ako bi mogli da kmečimo kao Partizanovi u sličnim situacijama. Gol su nam poništili, a Zdjelar je morao napolje već u prvom poluvremenu zbog 5-6 gaženja stopala naših igrača. Ali igrali smo slabo nedostojno Zvezde.

avatar
It is I
Sunday, 22.09.2019
20:00

Ne budite previse ostri prema zvezdi. Ipak im je ovo prva nenamestena utakmica u ligi... Nisu se navikli

avatar
Mads87
Sunday, 22.09.2019
23:36

Jos jedan pravi navijac partizana koji ne spominje svoj klub nigde.Bravo!

avatar
proyectant
Monday, 23.09.2019
07:58

Idi plaky Mads87 😭

avatar
paok
Monday, 23.09.2019
06:27

Sta je pogresio. Ne mora svako da govori kako smo bolji, da smo vas nadigrali. To ste videli sinoc.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 22.09.2019
20:00

Mislio sam da bar Marin iz zvezde može da korkuriše za Partizanovih XI, ali ni on nema šta da traži u Partizan - pogledajte sliku hehehe

avatar
Mads87
Sunday, 22.09.2019
23:39

Pa pametan covek zna da izabere klub naravno. Jel to na slici onaj igrac sto je bio najbolje pojacanje u istoriji i placen najskuplje a bio na pozajmici jer niko nije hteo da ga kupi?A platio ga Partizan bez icije pomoci a

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 23.09.2019
20:40

Pametan igrač kao Marin zna da izabere klub u kojem će igrati, a ne sedeti na tribinama. Suma nije najbolje pojačanje u istoriji Partizana, već najskuplje, a ponavljam plaćen je ispod cene s ozbirom koliko vredi. Ko da pomogne Partizan, zvezdin duh možda hahaha...i takav Suma koga niko neće vam opet daje gol hahaha

avatar
Dorotej
Monday, 23.09.2019
09:43

Ti uredno vodiš statistiku Zvezdine igre. Zanima me da li si vodio statistiku Partizanove juče protiv nas. Ako jesi, odgovori mi koliko puta je Zdjelar krvnički nagazio stopala naših igrača već u prvom poluvremenu. Morao bi da dobije 2 žuta kartona pa nije. Naravno to ne opravdava slabu igru Zvezde i dobro postavljenu igru Miloševića. Čovek treba da ima meru u pobedi i porazu, ti je nemaš.

avatar
nenadnenad1234
Sunday, 22.09.2019
20:00

Jel se ona jedina dva suta Zvezde (Vulic i Marin), takozvani houmranovi racunaju ko pola gola, ili ne?
Ali kad Jovanovic iz straha zbog pobede Partizana daje zuti Sumi samo zato sto je dao gol xaxaxaxa.

avatar
REVØLT
Sunday, 22.09.2019
19:59

https://www.youtube.com/watch?v=BRZeZ4hOTvY

avatar
zg partizan igokea
Sunday, 22.09.2019
19:59

Koliko su grobari iskompleksirani, pokazuje podatak da cak i njihov stranac gol proslavlja na pogresnoj strani.

avatar
Гробар1971
Sunday, 22.09.2019
21:51

koliko si ti dečko iskompleksiran pokazuješ sam kroz sliku i ime pod kojima objavljuješ komentare gori si od tog našeg stranca a da kompleksi su čudo

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 22.09.2019
22:09

Setite se šta ste sve ničim izazvani od tog igrača pričali o njemu. Ne znam stvarno ko ima komplekse.

avatar
Real Only
Sunday, 22.09.2019
19:59

Sto se cudite? Sve je ovo normalno! Pa ono protiv Indjije nisu stvorili sansu! Steta sto nemamo fer borbu u prvenstvu!
U vreme Partizanove dominacije u derbijima se nije postavljalo pitanje ko uzima bodove, vec samo kojom razlikom!!
Ovo je sada Zvezdina dominacija!

avatar
Mads87
Sunday, 22.09.2019
23:40

Naravno da je Zvezdina dominacija mi igramo ligu sampiona a vi titule necete videti ko zna do kada. Da ovo je Zvezdina dominacija a taj mracni period koji pominjes je bio ne Partizanova nego Toletova dominacija.

avatar
Real Only
Monday, 23.09.2019
13:38

Sto se tice titule, znam da je necemo videti dok god je tu Vodja. U vreme Toletove dominacije, kao sto sam rekao, u derbiju niste mogli da pridjete golu (nesto slicno kao u prethodna 2 derbija). Evropa se igrala stalno, dok ste vi ispadali vec pocetkom ili sredinom jula. U vreme Toletove dominacije kroz Partizan je proslo toliko kvalitetnih igraca da ne vredi da pisem koji su, vasih nesto i ne mogu da se setim, da je neko napravio vrh karijeru kasnije. I onda dodjete i pricate kako je Tole namestao titule Partizanu. Pa u to vreme ste trebali samo da sutnete na gol pa da nesto pricate, ali samo da sutnete, nista vise.

avatar
DeXy \'92
Monday, 23.09.2019
08:53

Od 6 titula partizana nemoj da zaboravis da je terzic bio 2 sezone predsednik saveza..

avatar
proyectant
Monday, 23.09.2019
08:00

Jel ovo evropska zvezda ? :D

avatar
paok
Monday, 23.09.2019
06:31

Ovo je sad Kokezina dominacija, pa ako ste toliko bolji sto ne pobediste. Nista imali sut u gol zadnje 2 utakmice a bolji ste, kako da ne. Mozda i necemo videti titule zbog Stoiljkovica i slicnih ali cemo vas drati redovno.

avatar
nenadnenad1234
Monday, 23.09.2019
02:09

Jel ste ulozili zalbu sto vam ste dva houmrana nisu racunala ko pola gola, pa bar da bude 2:1?

avatar
Südkurve München
Sunday, 22.09.2019
19:58

Miloje, moras uzeti metlu u ruke i da cistis otpad od igraca ove sezone - Boaci, Vukanovic, Simic, Gobeljic, Jovancic( bleda senka ove godine), Van La Para

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 22.09.2019
22:10

Boaćija će poslati u Juventus ili Bajern.

avatar
Südkurve München
Monday, 23.09.2019
10:47

Mozda ga poklonimo Partizanu

avatar
deki trbic
Monday, 23.09.2019
08:47

Sva pojačanja i stranci su smesni cak i za nasu ligu

avatar
Sunday, 22.09.2019
19:58

Kao prvo želim da čestitam zasluženu pobedu navijačima Partizana! Odučili nas od fudbala! A kao drugo naslov je porešan. Nije Savo streptomicin, nego je Milojević jedna obična KUKAVICA! Da ne kažem nešto drugo! Dok je on trener, mi pobedu u derbiju više nećemo videti!

avatar
saka7903
Sunday, 22.09.2019
19:58

Anemična Milojevićeva Crvena Zvezda.

avatar
Provokator
Sunday, 22.09.2019
19:58

Sve je to lepo ali ipak nece mnogo znaciti . Odavno su oni vec kupili titulu.

avatar
qwerty117
Sunday, 22.09.2019
19:58

Морали смо да изгубимо пре годину дана, камоли данас. Катастрофални Милоје (са игром) у дербијима. Можда се коначно одлучи да игра фудбал.

avatar
Robert Lewandowski
Sunday, 22.09.2019
23:08

Ma nema sa kim da igra napadački fudbal... Izuzev Marina i Garsije (eventulano još Pavkova) nema igrača koji zna da igra napadački fudbal.

avatar
Amar Zornic
Sunday, 22.09.2019
19:57

Razbili nas ko beba zvecku(zdu) . Svaka cast Savi ozb tim pravi a jos nisu ni na 70%