Savo iznenadio - Reprezentativac na klupi, najbolji strelac na krilu? (SASTAVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 31.03.2019.
16:10
Izvor: Sportske.net

Zanimljiv izbor Sava Miloševića za duel u Kruševcu. Dosta iskusnih igrača u startnoj postavi, najbolji strelac neće igrati u špicu?

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Nakon dvonedeljne pauze izazvane obavezama reprezentacije i imenovanja novog šefa struke, fudbaleri Partizana danas nastavljaju takmičenje u Super ligi.

Savo Milošević i saradnici koje je doveo u Humsku danas će debitovati na klupi Partizana, a crno-beli će u Kruševcu pokušati da ponove rezultat ostvaren sredinom meseca u četvrtfinalnom meču Kupa Srbije.

Prethodno gostovanje "Parnog Valjka" na stadionu "Mladost" završeno je ubedljivim trijumfom (0:4), ali je odmah zatim Partizan doživeo poraz od Spartaka u Humskoj u okviru 27. kola Super lige.

Današnja utakmica zbog toga će imati poseban značaj jer crno-beli trenutno zauzimaju četvrto mesto na tabeli i do kraja preliminarne faze prvenstva nadmetaće se sa Čukaričkim za poziciju broj tri.

Zbog imenovanja novog šefa struke bilo je teško pretpostaviti u kom će sastavu Partizan početi današnju utakmicu, ali su određene stvari mogle da se nagoveste zbog toga što se znalo da Svetozar Marković, Nemanja R. Miletić i Filip Stevanović.

Milošević je tako odlučio da od prvog minuta izvede sastav sa nekoliko prekaljenih igrača, ali i da na klupi ostavi reprezentativca Bosne i Hercegovine Gorana Zakarića. Deluje da bi ovo mogla da bude formacija 4-1-4-1, a to bi značilo da će Rikardo Gomeš delovati po krilu, a ne u samom špicu.

Pošto je Savo na predstavljanju govorio da sama postavka na startu meča neće igrati veliku ulogu, ostaje da vidimo kako će Partizan danas izgledati u Kruševcu.

Napredak: Ni. Petrović - Aksentijević, Veškovac, Ostojić Marinković - Eskić, Đorić - Ndiaje, Alivodić, Ivanović - Ne. Petrović;

Klupa: Janković, Obradović, Bojić, Zukanović, Deak, Stevanović;

Partizan: Stojković - Vulićević, Valijente, Ostojić, N. G. Miletić - Šćekić - Tošić, Smiljanić, Pantić, Rikardo - Nikolić;

Klupa: Kljajić, Šehović, Urošević, Zdjelar, Zakarić, Ilić, Georgijević.

Utakmica počinje u 17 časova, a direktan prenos obezbeđen je na prvom programu televizije Arena sport i na O2 televiziji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ubipacijentic
Sunday, 31.03.2019
19:20

Vulicevic,Ilic,Smiljanic ,Ostojic svi zajedno 200 god.Dom penzionera umesto forsiranja mladih .E moj Savo totalni promašaj! !

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 31.03.2019
16:52

http://lineupbuilder.com/?sk=hy9h0

avatar
Fikan
Sunday, 31.03.2019
16:37

Top sastav.Srećno.

avatar
Deki.Stankovic.5
Sunday, 31.03.2019
18:16

Bas je mocan sastav,Stojkovic,Vulicevic,Ostojic,Tosic,Smiljanic,penzionerksa jedinica do konacne pobede :)

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 31.03.2019
16:36

Nije to prvi put da on igra po krilu, a nije ni drugi jer znam da je najmanje dva puta vec igrao tu. Ovo je zapravo 4-2-3-1, Lola i Scekic su iza Danila, a drago mi je sto ce Bambi konacno poceti jednu od prvog, i bilo je vreme...

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 31.03.2019
17:06

I ne zaboravite da je djuricic rekao da necemo menjati formaciju pre to jest do kraja sezone.

avatar
Gogi-11
Sunday, 31.03.2019
16:19

Ne bore se oni (partizan) za trecu poziciju......