Savo izabrao još jednog štopera, Partizan nema dovoljno novca?

Autor: Darko Mitrović
petak 12.07.2019.
13:55
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Prva ponuda kluba iz Humske ekspresno odbijena, ali ako je Partizan ''pojača''...

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Još početkom leta pominjalo se da bi Nikola Maraš iz portugalskog Šaveša mogao da pojača odbranu Partizana, ali su potom te najave nekako nestale, možda i zbog toga što crno-beli nisu još prodali Strahinju Pavlovića Juventusu, kako se očekivalo.

U međuvremenu je na pozajmicu došao i mladi Dominik Dinga iz Rusije, ali izgleda da Savo Milošević još nije odustao od Maraša.

''Telegraf'' danas otkriva nove detalje, portugalski Šaveš sa kojim Maraš ima ugovor do juna 2021. godine odbio je prvu ponudu Partizana, jer je ona sadržala samo procente od sledeće prodaje.

Dakle, crno-beli su pokušali bez obeštećenja da angažuju 23-godišnjeg defanzivca, ali im taj pokušaj, očekivano, nije prošao.

Portugalci su pre dve godine beogradskom Radu platili 400.000 evra na ime obeštećenja, osim toga 'građevinari' imaju procente od sledeće prodaje, pa će crno-beli ako žele ovog igrača morati da ''odreše kesu''.

Podsetimo, pre par dana je Partizan ostao bez 19-godišnjeg štopera Svetozara Markovića koji je otišao u Olimopijakos za obeštećenje od milion i po evra, ali pošto će ono biti uplaćeno u tri rate, u Humsku još nije stigao neki veći, milionski priliv novca.

Zato se sada čeka transfer Rikarda Gomeša u neki od arapskih klubova, kako bi crno-beli konačno mogli i da izdvoje nešto veću sumu za nova pojačanja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RIP KOBE
Friday, 12.07.2019
20:55

bila bi sramota da se dovede ovaj!

avatar
nemam pojma
Friday, 12.07.2019
19:37

Tačno sam znao da od pravih pojačanja neće biti ništa i to sve dok ova nesposobna, parazitska uprava ne bude oterana. Jer novca za pojačanja nema. Već smo došli i na loš glas da ne plaćamo igrače, čak nas i bivši izbegavaju. Ivan ode u Poljsku, pre nego u Partizan. O živote!

avatar
magister
Friday, 12.07.2019
17:40

Vic? Komedija? Ili imamo nameru da sastavimo JAK tim od bar 5 stopera, pa da vide protivnici! (naravno - ironija) Da lepo prodamo Pavlovića i Gomeša, pa da kupimo Maraša (ima Š u prezimenu ko Gomeš), bog da nas vidi! (nastavak ironije). Plus, čovek igra u legendarnom portugalskom klubu - Šavešu (ima li ikog da nije čuo za Š, opet Š!), sigurno bi bio fantastično i bombastično pojačanje! (ironišem da ne bih eksplodirao)

Pitam se da li su naši skauti registrovali...? U velikom i snažnom Malteškom klubu, Senglea Athletic FC, koji je uspeo da izbori opstanak u slavnoj Malteškoj Premijer ligi u prošlom prvenstvu, u odlučujućim utakmicama, poseban doprinos je dao Mido, iskusni stoper (34) iz Maroka. Čak je i postigao gol (znači - opasan iz prekida) u Premijer ligi (doduše Malteškoj). Promenio je veliki broj klubova i zemalja (znači - bio tražen), igrao i u Poljskoj, čak i na Tajlandu! Cena mu je samo 200 hiljada, a siguran sam da bi se mogla spustiti, možda i na 170, što je prilika za akciju naše uprave i njihovih menadžera-saradnika (našlo bi se tu nešto i za njih).

avatar
REVOLT OF MILAN
Friday, 12.07.2019
14:30

NE iz postovanja prema EVERTONU!

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 12.07.2019
17:14

A ako dođe s ''Oprostite mi moju ružnu prošlost'' :D

avatar
REVOLT OF MILAN
Saturday, 13.07.2019
11:22

To moze da uradi samo ako ga napadnu Radovci jer nam ni Stojkovic nije bas dosao sa tom majicom Hahaha VItas ili Rosic uvek pre njega, ne kazem da je los igrac, ali, nije to jedino sto bi trebalo da se gleda.