Savo ima želju, Partizan ovakvog igrača nije imao godinama!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 07.12.2019.
10:15
Izvor: Sportske.net

Dvojica su u najužem izboru za novog zadnjeg veznog crno-belih.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Partizan traga za odbrambenim igračem koji će zameniti Strahinju Pavlovića, ali i Bojana Ostojića koji bi mogao na kraju sezone da napusti crno-bele.

To bi mogao da bude Slobodan Rajković, iskusni štoper koji je iskustvo sticao po Nemačkoj i Italiji, ali i u reprezentaciji Srbije.

Ipak, crno-beli tragaju za pojačanjem na poziciji zadnjeg veznog.

Milan Smiljanić u ovom trenutku nema kvalitet za dres Partizana, pa bi dobro došao igrač koji bi uskočio umesto Zdjelara ili Šćekića ukoliko stigne dobra ponuda za nekog od njih dvojice.

Dvojica su želja Sava Miloševića, a to su fudbaler Javora o kom smo pisali Nikola Kuveljić, kao i fudbaler Čukaričkog Marko Docić.

O Kuveljiću iz Javora je već bilo reči, dok sa druge strane, Marko Docić je želja Miloševića još od letos kako prenosi "Mozzartsport".

Docić je fudbaler fantastičnog šuta, postizao je veliki broj golova u Super ligi iako igra na poziciji zadnjeg veznog i to je, nesumnjivo, nešto što je godinama potrebno Partizanu, možda još od Nikole Drinčića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Saturday, 07.12.2019
20:43

Samo vi pricajte na sva zvona koje su vam zelje i namjere, tako da vam dusmani sve to na vrijeme miniraju, ili dignu cijenu kao sa Sumom. Mudre poslovne odluke se drugacije donose i provode...

avatar
Slavko Knezevic
Saturday, 07.12.2019
14:48

Ovo nema veze sa zdravom pamecu ovo su ideje i zelje ove uprave ,prodaj sve uzmi lovu i uzmi skart plati par novinara da prave velika pojacanja.....

avatar
Offside
Saturday, 07.12.2019
14:24

Imali smo mi jednog zadnjeg veznog!Taj je grizao!Taj je prolivao krv,znoj i suze za Partizan!To je bio nas brat Brazilac!Postigao je golcinu u vecitom derbiju kojom je utisao rupu!Taj Bog je naravno Everton Luiz!Mi zadnjeg veznog tog kvaliteta nismo imali poslednjih 10-15 god.Igrac 5x bolji od Drincica i ostalih prodanih dusa,nekadasnjih igraca Partizana!Ako novac postoji vratiti Evertona,nasa sredina sa njim i Nathom bi bila malo je reci zastrasujuca!Ako postoji i malo razuma u upravi Partizana (nadam se da postoji) vratice naseg brata i obaviti ogroman posao!

avatar
REVØLT
Saturday, 07.12.2019
12:53

Bas mi otezava kad ne znam kako bismo igrali sa dva levonoga (a i teskasa u isto vreme) stopera u 4-2-3-1. Jeste da je i Inter imao Lusia i Samjuela (ili Materacija), ali, opet. Da probamO ponovo onda ovako: Stojkovic/Nikolic- Ostojic (Miletic), Rajkovic, Pavlovic- Lakicevic (zaista ne vidim ko bi drugi mogao od domacih igraca), Zdjelar/Docic, Natko (ne postoji u defanzivi, bas je spor, ali, zato ga i imamo ovde), Brezancic/Urosevic/Zlatan 3lema- Suma (Pavlovic)- Sadik (dovesti jos nekoga obavezno da ga prodrma i trgne jer mali nema konkurenciju), Stevanovic/Markovic (Asano). Sad sam ubacio i levog beka-krilo LOL

avatar
REVØLT
Saturday, 07.12.2019
11:30

P.S. Lusia britkog stopera spominjem zbog tezine i gabarita (a i pored toga se odlicno kretao, bio brz i pokretljiv i iznosio loptu sa lakocom), ne zbog noge koju je koristio, znam da je bio desnjak...

avatar
REVØLT
Saturday, 07.12.2019
11:26

Bas mi otezava kad ne znam kako bismo igrali sa dva levonoga (a i teskasa u isto vreme) stopera u 4-2-3-1. Jeste da je i Inter imao Lusia i Samjuela (ili Materacija), ali, opet. Da probamO ponovo onda ovako: Stojkovic/Nikolic- Ostojic (Miletic), Rajkovic, Pavlovic- Lakicevic (zaista ne vidim ko bi drugi mogao od domacih igraca), Zdjelar/Docic, Natko (ne postoji u defanzivi, bas je spor, ali, zato ga i imamo ovde)- Suma (Pavlovic)- Sadik (dovesti jos nekoga obavezno da ga prodrma i trgne jer mali nema konkurenciju), Stevanovic/Markovic (Asano).

avatar
REVØLT
Saturday, 07.12.2019
11:20

Docic (isto igrao za Javor) >>> Kuveljic.