Savo ima predlog za Vučelu i Toleta, hoće li ga poslušati?

Autor: Darko Mitrović
utorak 30.04.2019.
15:33
Izvor: Sportske.net

Najnovija medijska polemika na relaciji Tomislav Karadžić - Milorad Vučelić bila je jedna od tema na današnjoj konferenciji za medije trenera Partizana Sava Miloševića.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Pisali smo na tu temu prethodnih dana. Sve je počelo kada je bivši predsednik FSS Tomislav Karadžić komentarisao aktuelnu situaciju u Partizanu i ocenio da klubu preti stečaj, uz opasku da je spreman da pomogne klubu na čijem se čelu svojevremeno nalazio.


Videćemo da li će se na tome završiti, a danas je na pitanje našeg novinara trener Partizana Savo Milošević prokomentarisao ovu polemiku.

On je tom prilikom otkrio i kako bi na ovo pitanje otkrio da je ostao u Savezu i da li bi se taj odgovor razlikovao od ovog u ulozi trenera Partizana.

''To sam video u medijima. Ne bih komentarisao to da sam van ove priče, a iznutra mogu da kažem svoju želju, pošto ja bih voleo da oni sednu za sto, popiju kafu, ispričaju se, oni su razumni ljudi.

Siguran sam da će do nekih stvari doći mnogo bolje nego ovako. Oni su razumni ljudi, znam to iz iskustva", naglasio je Milošević.

Usledilo je i dodatno pitanje kako taj sukob utiče na igrače, jer su se u prepucavanju pominjali i pojedini fudbaleri.

''Nema konkretno direktno veze sa ovim igračima koji igraju sad u Partizanu. Ja sam zadovoljan reakcijom ekipe i posle utakmice sa Zvezdom koja jeste bolna, ali mislim da ekipa jeste shvatila da poraz protiv Zvezde ne sme da bude povod da se igrači manje zalažu na terenu'', zaključio je Milošević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mani2
Tuesday, 30.04.2019
18:23

Mis-a-lot-evic

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 30.04.2019
16:00

U svakom zitu kukolja ima dobar trener najgoreg tima. Bravo Savo.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 30.04.2019
15:37

Zao mi je ovog coveka, stvarno mislim da treba imati dosta razumevanja za njegove izjave. I nisam ironican iako me bas iritira sto su mu sada kao svi dobri...