Savo ima plan za preporod srpskog fudbala, otkrio šta misli o privatizaciji!

Autor: Beta Beta
četvrtak 27.06.2019.
17:58
Izvor: Beta

Strateg "crno-belih" ne samo o Partizanu.

BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/EV
BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/EV

Povezane vesti

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je danas prilikom posete Novom Pazaru da takvi klubovi i tereni mnogo nedostaju srpskom fudbalu i da su regionalni centri suština fudbalske priče.

"Bez raspodele na regione, gde bi se fudbal ravnomerno razvijao, teško je napredovati. Idemo gore-dole i još uvek nemamo jasnu strategiju po pitanju centara, uprkos političkoj volji i nekakvom raspoloženju Fudbalskog saveza Srbije, koji prepoznaje te prioritete. To su centri po prirodi, uvek su bili i moraju biti i dalje", rekao je Milošević.

On je naveo da bi na rešavanju tog problema trebalo da rade fudbalski radnici i država, ali i lokalne samouprave.

"Svi pričaju o privatizaciji, i ja sam za, ali pre toga mora se obezbediti infrastruktura. Ako uradimo privatizaciju, a da fudbalski klubovi ne budu obezbeđeni, onda će ti klubovi nestati. To je osetiljivo pitanje i njime se moramo ozbiljno baviti", ocenio je Milošević.

Partizan se trenutno priprema na Zlatiboru, a Milošević, koji je pre tri meseca seo na klupu "crno-belih" i sa ekipom osvojio trofej u Kupu Srbije, naglasio je da ne voli da ponavlja kakve su ambicije tog kluba u predstojećjoj sezoni.

"Ciljevi Partizana moraju uvek biti najveći. Jedino mogu da obećam da ću raditi 120 odsto i da ću naterati sve oko mene da rade 120 odsto. Za koliko će to biti dovoljno, to samo Bog zna", kazao je Milošević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ŠDanilo
Thursday, 27.06.2019
19:47

Mlatiš praznu slamu a Jojić je sve dalje od Partizana. Alarm čoveče!

avatar
tomi selbi
Thursday, 27.06.2019
18:44

Ali kad pucnu sa procetima.. Alo ludaci, 100% ja maksimalno, ne mozes dati nesto sto nemas. Savo moralna gromada..