Savo i Muslin oči u oči, evo šta su rekli jedan drugom

Autor: Darko Mitrović
sreda 04.07.2018.
22:03
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije otkrio detalje susreta sa bivšim selektorom.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Brojne su reakcije posle eliminacije reprezentacije Srbije u grupnoj fazi Mundijala u Rusiji, a u nekima od njih provejava i pitanje da li bi bilo bolje da je Slavoljub Muslin ostao na mestu selektora.

Tu temu je, između ostalog, prokomentarisao i potpredsednik FSS Savo Milošević, koji je u intervjuu za ''Kurir'' otkrio i da se nedavno, uoči Svetskog prvenstva ponovo sreo sa Slavoljubom Muslinom i da su tom prilikom vodili kratak, ali vrlo zanimljiv dijalog.

''Da li bi Muslin uradio bolje, ne znam. Video sam Muslina pred SP u banci. Rekao sam mu: 'Možda si se sačuvao, najbolja stvar u Srbiji je da se kvalifikuješ i da te smene'. Malo kroz šalu...

Odgovorio mi je da sam možda u pravu.

Žao mi je Muslina sa ljudske strane što se to tako desilo, ali nisam bio deo te priče. Ako je ljut, ima pravo na ljutnju i žao mi je što nije vodio ekipu na Svetskom prvenstvu. To je sad sve prošlost'', objašnjava Milošević.

On je još jednom potvrdio da će u naredne dve do tri nedelje uslediti ozbiljna analiza učinka našeg nacionalnog tima, posle čega će se i definitivno znati da li će Mladen Krsrajić ostati na klupi ''Orlova'' ili će se ponovo tražiti neko novo rešenje.

Vremena za razmišljanje nema mnogo, već u septembru počinje Liga nacija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PARTIZAN ŠAMPION \'18
Thursday, 05.07.2018
18:27

A u našem fudbalu je sve savršeno pa je sad pitanje Muslin ili Kstajić. Muslin ne bi stavio u prvih 11 ili čak ne bi ni poveo neke kao što je Milenković, a koji su odigrali odlično dok je s druge strane Krstajić poveo neke koji su išli kao turisti, a koje Muslin ne bi poveno. Naš problem je što hoćemo da pobedimo Brazil, a pravimo igrače na njivama, imamo neregularnu ligu sa katastrofalnim suđenjem od koje svi koji mogu beže vani i zato imamo sve slabiju i slabiju ligu. Tereni, suđenje i regularnost - prvo to rešite pa onda mislite o selektoru i reprezentaciji.

avatar
magister
Thursday, 05.07.2018
11:25

Da bismo napravili normalan tim i igru, ako ostaje Krstajić - obavezno angažovati Antića kao savetnika/supervizora, koji bi pomogao Krstajiću u razvoju, kao treneru, samim tim i pomogao u stvaranju pravog tima, jer kvalifikacije počinju već od jeseni.

avatar
RIP-chechk
Thursday, 05.07.2018
09:27

Sta prica ovaj sta ga je sacvao, deluje mi ko da je ovima drago i da su zadovoljni rezultatiam an SP!

avatar
Milan89
Thursday, 05.07.2018
08:49

Pa ko je kriv? Svi se sad ogradjujete

avatar
Amar Zornic
Thursday, 05.07.2018
06:46

Naravno da bi uradio bolje ali ...

avatar
biTan
Wednesday, 04.07.2018
23:25

Sad opet neka vrate Muslina za kvalifikacije evropskog,pa kad se kvalifikuje vi ga opet smenite,postavite nekog ko ce da progura transfere i tako u krug..

avatar
riquelme
Wednesday, 04.07.2018
22:54

Rece osoba koja je svim snagama menjala Karadzica pa ga onda podrzavala i bila mu zamenik. Kao i uvek on nije deo nicega ali je u svemu... Pokusao je da se uvali u savez smenom Karadzica, burgijao je da uleti u Partizan i na kraju se uhvatio za coveka koga je pljuvao na sva usta i na sve nacine. Naravno da bi uradio vise, zato sto je bar imao ideju koja je kako god prosla u kva lifikacijama... Kratko i jasno Savo pali!

avatar
babaroga
Thursday, 05.07.2018
11:51
avatar
Old_school
Wednesday, 04.07.2018
22:10

Retka uvlakaca je ovaj Savo. I onda ce on, strucno, da uradi analizu, sa jos strucnijim Kokezom & Co i "dati punu podrsku" Krstajicu da nastavi zapoceto...savrsenstvo sporog i bezidejnog fudbala. Aj ziveli.