Savo hvali svog virtuoza! Kad je on u elementu, Partizanovi rivali su u problemu!

Autor: Darko Mitrović
sreda 22.01.2020.
20:59
Izvor: Sportske.net, FK Partizan

Posle prvih provera na pripremama u Turskoj, trener Partizana je prilično zadovoljan, izuzimajući jutrošnji bes zbog amaterskih odluka sudija.

Screenshot/YouTube/ FK Partizan Beograd
Screenshot/YouTube/ FK Partizan Beograd

Povezane vesti

Dosta posla imao je Savo Milošević danas sa svojim igračima na pripremama na Kipru.


''Bilo je iznenađujuće mnogo dobre igre, za ovaj period priprema, da ne pričam mnogo o kvalitetu, ali osnovno je da imamo dobru koncentraciju, trku, voljni momenat, imali smo i ozbiljnog protivnika, možemo da budemo zadovoljni'', istakao je Milošević.

Trener Partiizana je konstatovao da je Partizan mogao ovaj meč da dobije i sa 4:0, imajući u vidu broj stvorenih prilika, ali, opet ta neefikasnost, koja je možda i razumljiva u ovoj fazi priprema.

''Stvorili smo veliki broj šansi, ali drugi put ću o tome, o tim neiskorišćenim šansama. Već šest meseci pričamo o tome'', podsetio je Milošević.

Sejduba Suma je zaslužio posebne pohvale, ne samo zbog maestralne asistencije Tošiću kod vodećeg gola.

''Već ste svi videli u poslednjih šest meseci šta je sve u stanju da uradi, kada je u formi. Moram da istaknem da je jedan od najboljih u radu na pripremama, pričam o teretani i odnosu prema radu, zaista se oseća dobro, da ga ne malerišem. Fizički je spreman, a kad je tako, jako teško ga je čuvati'', objasnio je Milošević.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Thursday, 23.01.2020
22:23

Najjednostavniji nacin da se golman ili igrac koji ulazi u blok izbaci iz balansa je LAZNJAK, a to napadaci Partizana uopste ne koriste, pa to bi trebali znati i bez trenera......

avatar
dragi
Thursday, 23.01.2020
18:55

Tu je u pravu , Suma je majstor (mene potseca na Sasu Ilica )!

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 22.01.2020
23:53

Uzalud pričamo 6 meseci o završnici kada na treningu radite završnicu po zemlji, tj. golmanu u noge. Kako ih treniraš tako ti i igraju. Sadik oba puta i Ivanović jednom golmanu u noge. Analizirajte koliko u proseku po utakmici imate nerealizovane šanse zbog pokušaja da se plasira nisko pored ili golmanu kroz noge, minimum 2 nerealizovane šanse, 2 gola po utakmici bačena.

avatar
REV
Wednesday, 22.01.2020
22:16

Savo ima osmeh kao Dzoker, ali, i kao (nekadasnji rival mu) karadzic.