Savo čestitao Zvezdi, ko to želi nestabilan Partizan?

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 01.06.2020.
09:16
Izvor: Sportske.net, Nova S

Milošević se i jutros osvrnuo na pisanja pojedinih beogradskih medija.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Trener Partizana Savo Milošević je u jutarnjem programu Nove S govorio o navodnom sukobu sa navijačima "crno-belih" koji je već demantovao na konferenciji za medije pred meč sa Mladosti iz Lučana.

Nekoliko dana pre toga, pojavila se i informacija da će Milošević napustiti Partizan kako bi preuzeo klubu Aston Vile.

"Jako je zanimljivo da su se obe priče pojavile u dva dana. Ne sumnjam da bi mnogi voleli da mi vide leđa. Ne bih voleo da pričinim zadovoljstvo onima koji žele da destabilizuju Partizan. Ima onih koji žele nestabilan Partizan. Sami će se prepoznati.

Tu priču sam zatvorio pre neki dan na konferenciji za medije. Dugo sam izbegavao da pričam o tome, a priča je počela pre mesec i po dana. U jednom trenutku je došla do mene. Ja nisam hteo da komentarišem to, naučio sam, dugo sam u javnosti, da izbegavam komentare, izmišljotine, budalaštine i da se ne bavim tim stvarima. Ipak, morao sam da se bavim time jer je priča otišla predaleko", kazao je Milošević.

Strateg Partizana je čestitao Crvenoj zvezdi na tituli, pa istakao da želi da trofej Kupa Srbije ostane u Humskoj.

"Čestitam Zvezdi na osvojenoj tituli, a mi ćemo se potruditi da drugi trofej završi kod nas. Neće biti lako, imamo dve utakmice i finale, svi protivnici koji su ostali imaju ambiciju da ostvare preko kupa učešće u kvalifikacijama za Ligu Evrope. To takmičenje često nosi sa sobom iznenađenje. Verujem da smo spremni da to ponovo uradimo. Prošle godine smo to uradili, sada imamo još bolji tim. Imamo motiv i želju i verujem da možemo", smatra šef struke u Humskoj.
Baner 10

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vlada Mutavi
Tuesday, 02.06.2020
11:26

Savo, pretpostavljam da ovo ne čitaš, no ipak ću te ispraviti. Partizan nema bolji tim. Partizan ima bolje igrače, tačnije rečeno, daleko najbolji igrački kadar u ovoj zemlji. A tim? Tim se mora stvoriti. To je tvoj deo posla. "Upakuj" ove fudbalske genijalce, iskoristi njihove najbolje fudbalske osobine i imaćeš tim koji će ostaviti značajni trag i u Evropi.

avatar
Peca Partizan
Monday, 01.06.2020
21:02

koju titulu festacku.....djura je za mezimicu smrt