Savo čestitao igračima na pokazanom ''karakteru'', uz poruku: ''Dobro je da nismo izgubili''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 23.02.2020.
11:57
Izvor: Sportske.net

Šta je trener Partizana poručio na konferenciji za medije posle jučerašnjeg meča.

Miroslav Todorović/Partizan.rs
Miroslav Todorović/Partizan.rs

Povezane vesti

Crno-beli su juče osvojili bod protiv TSC-a u Senti, pošto su tek u nadoknadi vremena stigli do izjednačenja na 1:1, i to iz jedanaesterca, koji je realizovao Bibars Natho.

Partizan tako ni u drugoj utakmici od početka drugog dela prvenstva nije uspeo da postigne gol iz igre.

Ali, baš kako je sinoć rekao pred kamerama ''Arene Sport'', trener crno-belih Savo Milošević je i na konferenciji za medije naglasio da je zadovoljniji utakmicom protiv TSC-a nego prošlonedeljnom protiv Radnika (3:0).

Doduđeni jedanaesterac nije komentarisao.

''Mislim da je rezultat realan na osnovu onoga što smo videli tokom 90 minuta. Nije bilo puno šansi. Igra i naša i našeg protivnika bila je uslovljena terenom koji ne zadovoljava standarde dabi igrali Superligu.

Imali smo veliki problem da se adaptiramo, TSC ovde igra već neke utakmice i vidi se daau adaptirani na ovakvu vrstu terena i koncepti igre se menjaju kada morate da se prilagodite ovome.

Sve što bih mogao da kažem bilo je uslovljeno tom činjenicom.

Čestitam mojim momcima. Ja sam ovom utakmicom mnogo zadovoljniji nego utakmicom protiv Radnika, jer smo pokazali karakter. Nije bilo lako protiv ozbiljnog protivnika koji ima i kvalitet, pored te adaptiranosti na teren. To je jedna dobro organizovana ekipa, što sam rekao i pre meča. Dobro je da nismo izgubili'', poručio je Milošević.

Naravno, zadovoljan je i trener TSC-a Zoltan Sabo.

''Teren nije dozvoljavao da se pokaže kvalitetna igra. Nije bilo puno šansi, mi smo jednu našu iskoristili. Bila je ovo rovoska borba, ne tako lepa, ali borbena. Partizanu želim puno sreće u nastavku prvenstva, mi se okrećemo Mačvi'', zaključio je Sabo.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
carbone
Monday, 24.02.2020
09:20

Fali kralj dzungle da prokomentarise kradju protiv partizana i ovaj penal..ili zeko jos spava

avatar
Vlada Mutavi
Sunday, 23.02.2020
18:59

Pola naših terena su sličnog kvaliteta kao ovaj. Na tim istim terenima Zvezda lako pobeđuje. Partizanovi igrači kao da su odrasli i čitavog života igrali u premier ligi, pa im je prosto nemoguće da se snađu na ovako lošim terenima. Srce Miloševiću, srce je potrebno za fudbal i maksimalno visok ritam za svih 90 minuta. Tvoji manekeni igraju kao da su prinčevi. Sramota.
I na kraju, realno rečeno penal nije postojao.

avatar
Stefan Lazović
Sunday, 23.02.2020
18:41

Dobro je. A odakle vam pare za sva ova "pojacanja" posto dobro znamo gde zavrse pare od prodaje igraca?

avatar
Delije Sever 021
Sunday, 23.02.2020
13:16

Nije bas realan posto je penal proizvod udaranja igraca jednog tima u igraca drugog tima u kaznenom prostoru, kada se dva tvoja igraca sudare i padnu sami u 16m to nikako ne moze biti penal

avatar
Sunday, 23.02.2020
14:09

Ne izmisljaj, nisu se nasi igraci sudarili.

avatar
svojnasvome
Sunday, 23.02.2020
16:18

Nije uopšte realan, nego ispira svima nama mozak bas kao i ona trojica VVV....ja kao grobar kazem da je jadno i bedno svirati takav penal..... NE ZELIMO TAKVE PENALEEEEEE

avatar
Sunday, 23.02.2020
13:07

Veceras ima predstavu u kojoj glumi pa mora da se unese u ulogu sto pre.