Savo čeka odgovor iz Londona!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 15.07.2019.
10:54
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Partizan želi da se dodatno pojača pred početak nove sezone.

Miroslav Todorović/Partizan.rs
Miroslav Todorović/Partizan.rs

Povezane vesti

Partizan je proteklog vikenda završio pripreme i u veoma dobrom raspoloženju čeka početak nove sezone.

Ipak, to ne znači da "crno-beli" neće biti aktivni u prelaznom roku ni nakon utakmice sa Inđijom, a jedna od velikih želja u Humskoj 1 jeste Takuma Asano.

Prema pisanju Sportskog žurnala, Partizan je ponudio sasvim pristojne finansijske uslove članu Arsenala, međutim odgovor još uvek nije stigao.

"Još uvek čekamo odgovor", kazao je trener beogradske ekipe Savo Milošević za Žurnal.

Krilni napadač bi stigao kao slobodan igrač jer su "tobždije" odlučile da više ne računaju na njega.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Monday, 15.07.2019
20:10

Ako je slobodan , vjerojatno ce otici tamo gdje je veca plata...

avatar
magister
Monday, 15.07.2019
16:46

Savo, uzmi sad, danas, sve igrače koje imaš i u sledećih desetak dana pripremi ih sve da mogu da učestvuju u bitkama za grupnu fazu LE. Nema sad vremena ni za kakva čekanja, odlaganja, još manje za eksperimente i tvrdoglavost ili nekakvo dokazivanje da može i bez ovoga ili onoga. Zakarić, Nikolić i Gomeš (po mom mišljenju i Đerlek i Arambašić, bez obzira na mladost) treba da se priključe timu i da se kroz finalne fine treninge utvrdi koji će tim moći najbolje da odgovori takmičarskim zadacima.

Eventualnu aroganciju ostaviti za završetak sledeće sezone, posle (nadamo se) ostvarenih ozbiljnih uspeha. Sad, strpljivo, skromno, koncentrisano...

avatar
k.na.bicikli
Monday, 15.07.2019
12:19

daj boze da ovo uspe i da skloni ivanovica ,

avatar
REVOLT OF MILAN
Monday, 15.07.2019
11:33

Iako je tokom priprema rekao da je zacrtan plan da do 10. jula ekipa bude zaokružena, to se nije dogodilo, jer je poznato kakvi su prelazni rokovi, najčešće nepredvidljivi, ne ide uvek sve kako se planira...

"Sigurno je da nam u ovoj situaciji nedostaju još tri, četiri igrača. Minimum! U kojoj meri ćemo uspeti da ispunimo zahteve i očekivanja zavisiće od fonda koji imamo. U ovom momentu, imamo manji od onog kojim smo završili prethodnu sezonu. Još čekamo neka pojačanja, nadam se da će to brzo biti rešeno. Sa trenutnim igračkim kadrom biće jako teško izdržati na tri fronta", rekao je Milošević novinarima.

***Iz Partizana i vest da će danas biti održana sednica Skupštine na kojoj bi trebalo da bude reči i o trenutnom finansijskom stanju. Prema rečima potpredsednika kluba Vladimira Vuletića, dug je oko 20 miliona evra.

avatar
REVOLT OF MILAN
Monday, 15.07.2019
11:03

Asano nije krilni napadac.