Savićević ostaje u Zvezdi

Autor: Miloš Marković
petak 16.01.2015.
10:38
Izvor: Sportske.net

Iako su se u medijima pojavile suprotne informacije, Vukan Savićević neće promeniti sredinu tokom januara.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Mladi fudbaler Crvene zvezde, Vukan Savićević, našao se na meti novosadske Vojvodine, poslednjih dana se govori o njegovoj selidbi u Novi Sad.

Ipak, Savićević je u razgovoru sa čelnim ljudima beogradskog kluba dobio jasnu poruku.

„Saopšteno mi je da ne treba da razmišljam o promeni kluba, a što se tiče Vojvodine, nisam čuo za njihovo interesovanje.“, prenosi 'Sport' reči fudbalera Crvene zvezde.

Inače, Vukan Savićević je tokom minule polusezone na startu imao status standardnog prvotimca, ali je nakon nekoliko utakmica u oktobru ospeo u drugi plan kod trenera Lalatovića.

On će otputovati na pripreme u Sloveniju, kada će strateg beogradskog kluba imati jasniju sliku o tome kakav će tim koristiti u nastavku sezone.

Iako mu je rečeno da ne menja sredinu, naravno da postoji šansa da Savićević napusti klub pred start proleća. Lalatović će po povratku iz Slovenije skratiti spisak putnika za Antaliju, iz kluba je stigao nagoveštaj da će određeni broj fudbalera već tada morati da bue prosleđen na pozajmice.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jaka Blazic
Friday, 16.01.2015
12:02

Ajde covece proradi vise,imas priliku,igras u najboljem i najvecem klubu na balkanu. Sta ti jos treba da pokazes da si igracina. Verujemo u tebe!